Telefoon Batterijen en Tablet Batterijen

Telefoons en tablets zijn volgepakt met de nieuwste snufjes. Niet zo raar dus dat ze het uiterste vergen van de batterij. Voor veel smartphones geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat.

Als jouw telefoon batterij aan vervanging toe is, of je wilt een reservebatterij om te gebruiken als je nog even door moet, geef dan hieronder aan voor welke telefoon of tablet je een batterij zoekt en we tonen de batterijen die we voor jouw device in ons assortiment hebben opgenomen.

Meer
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 2 van 2 | Per pagina
Filters

Telefoon batterij vervangen, waarom?

Dat de stand-by tijd van je telefoon in de loop der tijd afneemt, heeft te maken met de slijtage die bij batterijen na verloop van tijd optreedt. Lithium batterijen kunnen zo'n 300x opgeladen worden. Daarna zal de batterij capaciteit verliezen, of zelfs uitvallen als deze zwaar belast wordt. Door de grote schermen en krachtige processoren gaan telefoons steeds meer energie verbruiken. Veel smartphones moeten daardoor dagelijks bijgeladen worden, dit betekent dat sporen van slijtage na ongeveer een jaar zullen gaan optreden. Het vervangen van een telefoon batterij die al een lange tijd intensief in gebruik is, kan dan ook een flinke verbetering qua stand-by tijd opleveren.

Originele en non-originele batterijen

In ons assortiment telefoon batterijen vind je zowel originele als non-originele batterijen. Wij maken een duidelijk onderscheid tussen beide. Het verschil tussen een originele en een non-originele batterij kan liggen in de capaciteit van de batterij. Vaak is echter het meest prominente verschil de prijs. Op zowel originele als non-originele batterijen bieden wij twee jaar garantie!

Vragen over het vervangen van je telefoon batterij?

Heb je vragen over het vervangen van de batterij bij jouw telefoon? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers geven graag advies op maat en geen technische vraag is te moeilijk.

  1. Samsung Galaxy S23 Ultra hoesjes
   Samsung Galaxy S23 Ultra
  2. Samsung Galaxy S23 hoesjes
   Samsung Galaxy S23
  3. Samsung Galaxy A54 hoesjes
   Samsung Galaxy A54
  4. Samsung Galaxy S22 hoesjes
   Samsung Galaxy S22
  5. Apple iPhone 14 hoesjes
   Apple iPhone 14
  6. Samsung Galaxy S22 Ultra hoesjes
   Samsung Galaxy S22 Ultra
  7. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
   Apple iPhone 14 Pro
  8. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
   Samsung Galaxy A52 / A52S
  9. Apple iPhone 13 hoesjes
   Apple iPhone 13
  10. Samsung Galaxy A53 hoesjes
   Samsung Galaxy A53
  Filters