Uw winkelmand
is leeg

Acer accessoires en telefoons

Voor de beste toestellen en accessoires van Acer bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u alle categorieën waarin wij producten van Acer hebben opgenomen binnen ons assortiment. Selecteer hieronder een categorie en vindt de Acer producten die u zoekt!

Over Acer

Acer is in 1976 opgericht en is momenteel de nummer twee op de lijst van vijf grootste bedrijven ter wereld voor de verkoop van merk pc’s. Het bedrijf bezit de grootste computerwinkelketen in Taiwan. Acers producten bestaan onder meer uit desktops, mobiele pc’s, servers en opslag, Led tv’s en randapparatuur. Dit zeer winstgevende bedrijf blijft groeien en heeft zo in het verleden onder meer de gehele Texas Instruments Computer divisie overgenomen.

Het is natuurlijk het assortiment aan smartphones die Acer op de markt brengt, wat er voor zorgt dat ook telefoons en accessoires te vinden zijn binnen ons assortiment. Hoewel de smartphones van Acer vooral in buiten Europa steeds populairder worden, zien we ook steeds meer Acer toestellen in Nederland. Ook de originele hoesje van Acer zijn te vinden via onze site en te bestellen uit voorraad.

Wij nodigen u graag uit voor een kijkje in ons assortiment Acer toestellen en Acer accessoires. Mocht u vragen hebben over de producten die u op onze site ziet, neem dan gerust contact op met de productexperts van onze klantenservice.

Klik hier voor de resultaten