Belkin accessoires

Belkin staat bekend om zijn Apple en Samsung accessoires als opladers, hoesjes en houders. De hoogwaardige producten van Belkin zijn uiteraard ook opgenomen binnen ons assortiment. Hieronder vind je alle categorieën waarin wij de accessoires van Belkin aanbieden. Neem snel een kijkje en vindt de Belkin accessoires die u zoekt!

Over Belkin

Belkin is constant bezig met het maken en ontwikkelen van “people-inspired" (door mensen geïnspireerde) producten en oplossingen. Al zo’n 30 jaar is het de passie en missie van Belkin om producten te ontwikkelen die mensen het leven beter, makkelijker en leuker maken. Van draadloze netwerk en entertainment systemen, mobiele telefoon accessoires, kabels en opladers tot energie management systemen. Belkin producten verreiken de technologie die de mensen van Belkin verbindt met mensen, activiteiten en ervaringen waar ze van houden.

Voor telefoons en tablets is Belkin constant bezig de beste oplossingen te ontwikkelen. Onder meer voor Apple en Samsung toestellen ontwikkeld Belkin hoezen, toetsenborden, houders en opladers. Alle producten zijn van uiterst hoge kwaliteit, waar Belkin uiteraard bekend om staat.

Vanuit het simpele begin in 1983 in een zuid Californische garage, is Belkin uitgegroeid in de laatste drie decenniën tot een bedrijf met meer dan 1200 werknemers in 21 verschillende landen. Het hoofdkwartier van Belkin is tegenwoordig gevestigd in Los Angeles. De leukste en beste producten van Belkin vindt u uiteraard bij GSMpunt. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een kijkje te nemen binnen ons complete assortiment Belkin Accessoires.

Officieel Belkin verkooppunt

GSMpunt is een officieel verkooppunt van Belkin. Dit betekent dat wij door Belkin geselecteerd zijn om de hoogwaardige telefoon en tablet accessoires te distribueren binnen Nederland. Opladers, hoesjes, datakabels en andere producten zijn bij ons volop op voorraad en direct te bestellen. Belkin staat naast de hoogwaardige kwaliteit van zijn producten ook bekend om de hoogwaardige service en garantie die zij verlenen. Bij aanschaf van uw Belkin product bij GSMpunt maakt u ook volledige aanspraak op de garantie die Belkin levert op zijn producten.

Vragen over Belkin

Heeft u vragen over Belkin Accessoires? Neem dan gerust contact op met onze productexperts van de klantenservice. Zij staan u graag te woord en kunnen u helpen bij het vinden van de Belkin accessoires die u zoekt!