iPhone 4S Onderdelen

Heeft u uw Apple iPhone 4S laten vallen? Of is er een defect aan uw Apple iPhone 4S dat u zelf kunt repareren? Zelf repareren is vaak veel goedkoper dan uw toestel laten repareren door een reparatiecentrum. De meeste reparaties zijn met een beetje handigheid prima zelf te doen. Hieronder vindt u de Apple iPhone 4S onderdelen die we in het assortiment hebben.

1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Simkaart Verwijder Pin Gereedschap Tool
  Simkaart Verwijder Pin Gereedschap Tool

  Om uw simkaart uit de telefoon te krijgen heeft u speciaal gereedschap nodig. Deze Simcard tool is hier speciaal voor gemaakt. Dit product is universeel en kan voor nagenoeg alle telefoons gebruikt worden die een klein pinnetje nodig hebben om de simkaart te verwijderen.

  € 4,95
  Op voorraad

De juiste Apple iPhone 4S onderdelen

Het is al weer even geleden dat de iPhone 4S werd gepresenteerd door Apple. Hoewel de Apple iPhone 4S nog in perfecte staat was toen deze voor het eerst uit zijn verpakking werd gehaald, kan het zijn dat deze ondertussen al wat gebruiker sporen en schade heeft. Gelukkig zijn veel onderdelen zelf te vervangen en kunt u vaak zelf uw Apple iPhone 4S repareren. Alle onderdelen die wij kunnen leveren voor de Apple iPhone 4S vindt u in het bovenstaande overzicht. Wacht dus niet langer, maar repareer uw Apple iPhone 4S vandaag nog!

Gereedschap voor het repareren van uw Apple iPhone 4S

Voor het repareren van de Apple iPhone 4S heeft u uiteraard wel het juiste gereedschap nodig. Ook voor het gereedschap voor het repareren van uw toestel, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons complete assortiment Apple iPhone 4S gereedschap.

Meer informatie over Apple iPhone 4S onderdelen

Wilt u meer informatie over de Apple iPhone 4S onderdelen die te vinden zijn via deze pagina? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met ons. Ook als u producten niet kunt vinden binnen ons assortiment kunt u contact op nemen met de medewerkers van onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste onderdelen om uw Apple iPhone 4S te kunnen repareren.

Heeft u uw toestel gerepareerd, voorkom dan dat deze nogmaals beschadigd raakt middels een Apple iPhone 4S hoesje of screen protector.

  Klik hier voor de resultaten