iPhone 7 Plus accessoires

Apple iPhone 7 Plus

De Apple iPhone 7 Plus is de opvolger van de iPhone 6S Plus en biedt verschillende verbeteringen. Zo heeft de iPhone 7 Plus twee camera’s (en alle voordelen van dien), een grotere batterij en een force touch button. Al deze verbeteringen bieden een nog betere gebruikservaring dan dat u al van Apple gewend was.

Apple iPhone 7 Plus Accessoires

Om maximaal van uw iPhone 7 Plus gebruik te kunnen maken biedt GSMpunt een uitgebreid assortiment aan Apple iPhone 7 Plus Accessoires. Met twaalf verschillende categorieën om uit te kiezen en in elke categorie uitgebreid keuze vindt u bij GSMpunt de accessoires die goed bij uw smartphonegebruik passen. Zo vindt u bij ons diverse audioaccessoires als speakers en Bluetooth headsets, uitstekende bescherming voor uw iPhone 7 Plus en handige autoladers. Keuze genoeg dus.

Apple iPhone 7 Plus Audioaccessoires

Bent u een echte muziekliefhebber of een feestganger? Onze audioaccessoires zijn dan een uitstekende keus. Zo bieden wij speakers van verschillende merken waarmee u uw muziek altijd met uw vrienden kunt delen zonder met kabels te hoeven klooien.

Als u juist van uw muziek wilt genieten zonder anderen hiermee lastig te vallen hebben wij ook de juiste accessoires. Met een Bluetooth headset kunt u uw muziekervaring naar een volgend niveau tillen of handsfree gesprekken voeren.

Een iPhone 7 Plus Zonder Krassen

Krassen op uw iPhone 7 Plus zijn natuurlijk erg jammer. Gelukkig zijn ze eenvoudig te voorkomen met onze beschermende accessoires. U kunt uw toestel beschermen tegen schade door gebruik te maken van een hoesje, iets dat tegenwoordig vrijwel elke smartphonegebruiker doet. Dankzij ons gevarieerde assortiment met diverse types watch-cases kunt u een Apple iPhone 7 Plus hoesje uitzoeken dat goed bij u past.

Om naast de behuizing ook het scherm van uw toestel te beschermen kunt u gebruik maken van een screen protector. Deze beschermende accessoires vormen een extra laagje over het scherm van uw toestel. Hierdoor komen scherpe voorwerpen niet op het scherm terecht. Met een combinatie van een screen protector en een hoesje heeft u uw Apple iPhone 7 Plus uitstekend beschermd.

Apple iPhone 7 Plus Autoaccessoires

Uw smartphone gebruiken terwijl u autorijdt kan gevaarlijke situaties veroorzaken. Gelukkig zijn deze gevaarlijke situaties te voorkomen door gebruik te maken van een autohouder. Deze houder steekt u in het ventilatierooster of plakt u op het raam, waarna u uw toestel veilig als navigatie of muziekspeler kunt gebruiken.

Om uw iPhone 7 Plus een extra batterijstoot te geven kunt u uw toestel opladen terwijl u rijdt. Doormiddel van een autolader kunt u de batterij van uw toestel opladen zodat u eenvoudiger de dag door kunt komen.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Apple iPhone 11 hoesjes, Apple iPhone 8 hoesjes en Apple iPhone XR hoesjes.

Klik hier voor de resultaten