iPhone 7 Plus Kabels

Apple iPhone 7 Plus kabels van GSMpunt helpen uw toestel op te laden of te verbinden met uw computer. De iPone 7 Plus lightning kabels van GSMpunt komen van betrouwbare merken zodat u verzekerd bent van veiligheid en kwaliteit. Een aantal kabels dragen zelfs het Apple MFI certificaat, waarmee ze aan de kwaliteitseisen van Apple voldoen.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Tweede Aansluiting
Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Type Kabel
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 60 van 205 | Per pagina
Filters

 1. Lightning
  Stofdichte Plug (2-Pack) voor Lightning poort Zwart
  (38)
  Stofdichte Plug (2-Pack) voor Lightning poort Zwart
  € 6,95
  Op voorraad

Apple iPhone 7 Plus Kabels

De Apple iPhone 7 Plus kabels van GSMpunt maken gebruik van de speciale aansluiting voor de nieuwste Apple toestellen. De iPhone 7 Plus maakt gebruik van de de Apple Lightning aansluiting. Deze aansluiting heeft veel voordelen over het door andere toestellen gebruikte Micro-USB. De Apple lightning aansluiting kan op twee manieren in het toestel gestopt worden, is steviger gebouwd en werkt twee kanten op. Het enige nadeel is dat u uw eigen kabels niet kunt gebruiken als u geen andere Apple toestel met lightning aansluiting heeft. GSMpunt biedt gelukkig een breed assortiment aan iPhone 7 Plus lightning kabels aan zodat u uw toestel gewoon op kunt laden.

Waarom een iPhone 7 Plus Lightning Kabel?

Er zijn verschillende redenen om een extra iPhone 7 Plus lightning kabel te kopen. Misschien is uw oude kabel aan vervanging toe, wilt u een extra kabel of wilt u een oplader zonder lightning kabel kopen. Wat de reden ook is, bij GSMpunt vindt u de lightning kabel die u nodig heeft. Door het aanbieden van diverse merkenen geven wij u keuze uit verschillende kleuren, type kabels en lengte. Zo kunt u zelf kiezen welke iPhone 7 Plus lightning kabel het best bij u past.

Verschillende types iPhone 7 Plus Lightning Kabels

Bij GSMpunt vindt u diverse types iPhone 7 Plus Lightning Kabels. Zo bieden wij iPhone 7 Plus kabels van gevlochten nylon. Niet alleen geeft dit een stijlvolle uitstraling aan de kabel, ook zorgt het ervoor dat de kabel minder snel in de knoop raakt.

Ook bieden wij platte lightning kabels aan. Deze kabels zorgen net als de gevlochten kabels dat er minder snel knopen komen. Daarnaast bieden ze een moderne look.

iPhone 7 Plus MFI Kabels

Een aantal van onze kabels beschikt over het MFI, of Made for iPhone certificaat. Deze kabels van merken als Belkin, Nillkin en IONNIKK zijn door Apple zelf gecertificeerd. Dit houdt in dat ze aan de hoge kwaliteitseisen van Apple voldoen en speciaal voor Apple apparaten ontworpen zijn. Een MFI kabel is dus altijd een goede keus.

Filters