Alle Apple iPhone XR accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Apple iPhone XR. Of u nu op zoek bent naar een iPhone XR hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Apple iPhone XR accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Apple iPhone XR

Om te zorgen dat de iPhone XR er als nieuw uit blijft zien, is een iPhone XR hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de iPhone XR verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de iPhone XR. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte iPhone XR hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een iPhone XR hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de iPhone XR, maar geeft uw iPhone XR ook een stijlvol uiterlijk. Een Apple iPhone XR hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een iPhone XR screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Apple iPhone XR beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment iPhone XR accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw iPhone XR intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment iPhone XR opladers!

Verzenden en service van de iPhone XR accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van iPhone XR accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Apple iPhone XR accessoires die voor 19:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige iPhone XR accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.