Nokia Lumia 625 Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Nokia Lumia 625 batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Nokia Lumia 625? Hieronder staan de Nokia Lumia 625 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Nokia Lumia 625 weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Nokia BP-4GWA Accu 2000mAh Lumia 720/625
  Nokia BP-4GWA Accu 2000mAh Lumia 720/625

  Mocht u willen weten hoe het vervangen van een accu bij de Lumia 720 of de Lumia 625 werkt? Bekijk dan de video rechts op deze pagina.

  Nokia

  € 19,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Nokia Lumia 625 batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Nokia Lumia 625? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de Lumia 625. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Lumia 625. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Nokia Lumia 625 vinden.

Waarom uw Nokia Lumia 625 batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Nokia Lumia 625 uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw Lumia 625 leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Nokia Lumia 625 en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Nokia Lumia 625. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Nokia Lumia 625 batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Nokia een half jaar garantie op de batterij van uw Lumia 625, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Nokia Lumia 625 batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Nokia Lumia 625 batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten