Xiaomi Redmi Note 5 Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Xiaomi Redmi Note 5 batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Xiaomi Redmi Note 5? Hieronder staan de Xiaomi Redmi Note 5 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Xiaomi Redmi Note 5 weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Xiaomi Redmi Note 5 Batterij BN45 3900mAh
  Xiaomi Redmi Note 5 Batterij BN45 3900mAh

  Deze Xiaomi BN45 accu dient als perfecte vervanger voor de batterij van uw Xiaomi Redmi Note 5 wanneer deze niet meer werkt. Na verloop van tijd zult u namelijk merken dat de batterij van uw Xiaomi BN45 tekenen van slijtage zal vertonen, de accu gaat bijvoorbeeld niet meer zo lang mee als in het begin of kan zelfs plotseling uitvallen.

  Xiaomi

  € 19,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Xiaomi Redmi Note 5 batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Xiaomi Redmi Note 5? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de Redmi Note 5. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Redmi Note 5. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Xiaomi Redmi Note 5 vinden.

Waarom uw Xiaomi Redmi Note 5 batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Xiaomi Redmi Note 5 uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw Redmi Note 5 leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Xiaomi Redmi Note 5 en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Xiaomi Redmi Note 5. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Xiaomi Redmi Note 5 batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Xiaomi een half jaar garantie op de batterij van uw Redmi Note 5, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Xiaomi Redmi Note 5 batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Xiaomi Redmi Note 5 batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten