Alle Xiaomi Mi 11i accessoires

Voor de Xiaomi Mi 11i biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een Mi 11i hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een Mi 11i hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw Mi 11i oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Xiaomi Mi 11i

Een nieuwe Mi 11i is een mooie Mi 11i. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Xiaomi Mi 11i er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Xiaomi Mi 11i toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze Mi 11i hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Xiaomi Mi 11i screen protector

Een krasje op uw Mi 11i is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Xiaomi Mi 11i komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een Mi 11i screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de Mi 11i screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Xiaomi Mi 11i moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Xiaomi Mi 11i batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw Mi 11i op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Xiaomi Mi 11i ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw Mi 11i niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Xiaomi Mi 11i accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u Mi 11i accessoires hebt besteld en betaald voor 19:00 uur, worden de Xiaomi Mi 11i accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.