Shop nu! Shop met korting! Kerst logo Shop met korting! Shop nu!
Kerst

Alle Xiaomi 11T / 11T Pro accessoires

Voor de Xiaomi 11T / 11T Pro biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een 11T / 11T Pro hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een 11T / 11T Pro hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw 11T / 11T Pro oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Xiaomi 11T / 11T Pro

Een nieuwe 11T / 11T Pro is een mooie 11T / 11T Pro. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Xiaomi 11T / 11T Pro er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Xiaomi 11T / 11T Pro toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze 11T / 11T Pro hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Xiaomi 11T / 11T Pro screen protector

Een krasje op uw 11T / 11T Pro is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Xiaomi 11T / 11T Pro komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een 11T / 11T Pro screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de 11T / 11T Pro screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Xiaomi 11T / 11T Pro moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Xiaomi 11T / 11T Pro batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw 11T / 11T Pro op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Xiaomi 11T / 11T Pro ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw 11T / 11T Pro niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Xiaomi 11T / 11T Pro accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u 11T / 11T Pro accessoires hebt besteld en betaald voor 21:00 uur, worden de Xiaomi 11T / 11T Pro accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.