Xiaomi Mi Mix 2S Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Xiaomi Mi Mix 2S batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Xiaomi Mi Mix 2S? Hieronder staan de Xiaomi Mi Mix 2S batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Xiaomi Mi Mix 2S weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Xiaomi Mi Mix 2S Batterij BM3B 3400mAh
  Xiaomi Mi Mix 2S Batterij BM3B 3400mAh

  Deze Xiaomi BM3B accu dient als perfecte vervanger voor de batterij van uw Xiaomi Mi Mix 2S wanneer deze niet meer werkt. Na verloop van tijd zult u namelijk merken dat de batterij van uw Xiaomi BM3B tekenen van slijtage zal vertonen, de accu gaat bijvoorbeeld niet meer zo lang mee als in het begin of kan zelfs plotseling uitvallen.

  Xiaomi

  € 19,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Xiaomi Mi Mix 2S batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Xiaomi Mi Mix 2S? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de Mi Mix 2S. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Mi Mix 2S. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Xiaomi Mi Mix 2S vinden.

Waarom uw Xiaomi Mi Mix 2S batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Xiaomi Mi Mix 2S uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw Mi Mix 2S leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Xiaomi Mi Mix 2S en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Xiaomi Mi Mix 2S. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Xiaomi Mi Mix 2S batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Xiaomi een half jaar garantie op de batterij van uw Mi Mix 2S, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Xiaomi Mi Mix 2S batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Xiaomi Mi Mix 2S batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten