• Thuiswinkel waarborg
 • 9,6 uit 54.660 reviews
 • Gratis verzending

Marmeren Telefoonhoesjes

Marmeren hoesjes zijn helemaal trendy. Wij hebben daarom ook allerlei verschillende marmeren printjes in ons assortiment opgenomen. Selecteer hieronder je toestel en bekijk alle marmeren hoesjes die op maat gemaakt zijn voor jouw toestel. Filter op de categoriepagina op het 'type print' marmer, waardoor je alleen de marmeren hoesjes ziet!

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel

Marmeren print

Marmer komt van het Griekse woord marmaros, dat glanzende steen betekent. Marmer is een kostbare bouwsteen dat al sinds de klassieke oudheid wordt gebruikt. Marmer komt voor in verschillende kleuren zoals grijs, roze en wit. Maar ook fellere kleuren zoals goud en blauw komen voor bij een marmeren steen. De hoesjes zijn zelf niet vervaardigd uit het materiaal marmer, maar hebben wel de print van een marmeren steen.

Het materiaal marmer is namelijk erg kostbaar en zwaar. Je wilt natuurlijk niet dat je telefoon zo zwaar wordt al een cementblok. Daarom zijn de meeste marmeren hoesjes licht van gewicht zodat je ze eenvoudig mee kunt nemen als je op pad gaat. Marmeren hoesjes zijn voornamelijk populair onder de vrouwen. Veel vrouwen pronken met een marmeren hoesje op diverse social media kanalen. Het lijkt erop dat deze trend ook niet zo snel in de toekomst  zal verdwijnen. Dus met een marmer hoesje ben je komende jaren nog hip!

Marmeren hoesjes voor iedere telefoon

Bij GSMpunt heb je keuze uit meer dan 1000 verschillende marmble hoesjes voor diverse telefoons. Voor vrijwel iedere telefoon hebben we een hoesje met een marmeren print. Voor populaire telefoons heb je keuze uit meerdere soorten. De hoesjes zijn op maat gemaakt, waardoor je zeker weet dat het over de juiste maten beschikt. Daarnaast zijn alle marmeren hoesjes voorzien van handige uitsparingen waardoor je knoppen, de camera en de oplaadpoort kan blijven gebruiken wanneer het hoesje om het toestel zit.

Goedkope marmeren hoesjes

Marmeren hoesjes zijn al verkrijgbaar vanaf €9,95. Voordeel is dat je bij GSMpunt geen verzendkosten betaald binnen heel Nederland en België. Daarnaast kun je bij ons ook filteren op prijs, waardoor je zo goedkoop mogelijk een marmeren hoesje kunt aanschaffen voor jou toestel!

Help ons assortiment marmeren cases te verbeteren!

Er zijn zoveel verschillende telefoons. En elk hoesje moet op maat gemaakt worden. Kun je dus helaas geen marmeren hoesje voor jouw toestel vinden? Dan horen wij dat natuurlijk graag. We proberen elke dag ons assortiment te verbeteren en kunnen jouw feedback hiervoor goed gebruiken!

 1. Samsung Galaxy A53 hoesjes
  Samsung Galaxy A53
 2. Samsung Galaxy S22 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S22 Ultra
 3. Samsung Galaxy S22 hoesjes
  Samsung Galaxy S22
 4. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
  Samsung Galaxy A52 / A52S
 5. Samsung Galaxy Tab A8 hoesjes
  Samsung Galaxy Tab A8
 6. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 7. Google Pixel 6a hoesjes
  Google Pixel 6a
 8. Samsung Galaxy S21 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S21 FE
 9. Google Pixel 7 Pro hoesjes
  Google Pixel 7 Pro
 10. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro