• Thuiswinkel waarborg
 • 9,6 uit 54.660 reviews
 • Gratis verzending

Waterdichte Telefoonhoesjes

Waterdichte telefoonhoesjes zijn ideaal voor smartphone gebruikers die vaak te krijgen met water en regen. GSMpunt heeft specifieke waterdichte telefoonhoesjes voor bepaalde telefoons en daarnaast zijn er enkele universeel, dus voor elke smartphone is er wel een geschikte waterdichte hoes!

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel

Informatie over waterdichte telefoonhoesjes

Je herkent het vast wel, je hebt een peperdure telefoon gekocht en plotseling krijgt je elektrische device te maken met water. Je laat een glas water over het toestel vallen, je smartphone valt in het toilet of je komt in een pittige regenbui terecht, een ongelukje zit in een klein hoekje. Helaas kunnen de meeste smartphones niet tegen water.

Om je mobiele telefoon te beschermen tegen water zijn er speciale waterdichte telefoonhoesjes ontworpen. Deze telefoonhoesjes zijn met behulp van verschillende soorten getest en zijn daardoor 100% betrouwbaar

Verschillende klassen in waterdichtheid

De nieuwste telefoons zijn vaak al waterdicht. Vaak geven de telefoonmerken een IP-certificering mee. Echter kan de betekenis van deze IP-certificering bij bepaalde merken nog wel eens verschillen. We raden dus aan om altijd goed te kijken wat de IP-certificering voor jouw specifieke toestel inhoudt. Bekijk hier alle algemene informatie over IP-certificering.

Op maat gemaakte waterdichte telefoonhoesjes

Het mooiste is dat een waterdichte case speciaal voor je toestel is gemaakt, omdat deze naadloos op je toestel aansluit. Echter worden deze specifieke cases niet voor elk toestel gemaakt. De hoesjes worden vaak alleen ontworpen voor de populaire toestellen. Daarnaast zijn er wel veel universele cases. Dit betekent dat ze voor meerdere toestellen geschikt zijn. Enige nadeel hier van is dat ze vaak iets meer ruimte innemen dan op maat gemaakte cases, maar beschermen je smartphone wel tegen water.

Voordelen van waterdichte telefoonhoesjes

✅ Waterdichte telefoonhoesjes beschermen je smartphone tegen water, ook tot een bepaalde diepte. 

✅ De meeste waterdichte cases zijn ook stofbestendig, hierdoor vang je twee vliegen in één klap.

 1. Samsung Galaxy A53 hoesjes
  Samsung Galaxy A53
 2. Samsung Galaxy S22 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S22 Ultra
 3. Samsung Galaxy S22 hoesjes
  Samsung Galaxy S22
 4. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
  Samsung Galaxy A52 / A52S
 5. Samsung Galaxy Tab A8 hoesjes
  Samsung Galaxy Tab A8
 6. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 7. Google Pixel 6a hoesjes
  Google Pixel 6a
 8. Samsung Galaxy S21 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S21 FE
 9. Google Pixel 7 Pro hoesjes
  Google Pixel 7 Pro
 10. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro