Transparante hoesjes

Transparante hoesjes vind je voor elk toestel bij GSMpunt.nl. De doorzichtige hoesjes zijn al verkrijgbaar vanaf €6,95. Ga je liever voor iets meer kwaliteit? Kies dan een hoesje die geproduceerd is door een merk!

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
 1. Origineel
  Hoesje van
  Samsung!
  Origineel Samsung Galaxy S22 Hoesje Clear Back Cover Transparant Aanbieding
  (3)
  Origineel Samsung Galaxy S22 Hoesje Clear Back Cover Transparant
  19,95 € 15,96
  Op voorraad
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel

Voor elk toestel een doorzichtige case

Bijna ieder toestel is uniek en beschikt over verschillende formaten en uitsparingen. Bij GSMpunt heb je keuze uit meer dan 5.000 transparante cases. Grote kans dat we ook doorzichtige hoesjes hebben voor jouw toestel. Zoek bovenaan deze pagina je toestel op in de zoekbalk en vind de hoesjes die geschikt zijn voor jouw toestel!

Bescherming voor de achterkant en zijkanten van je telefoon

Transparante cases zijn alleen leverbaar als back covers. Back covers beschermen alleen de achterkant en zijkanten van je smartphone. Bij merk doorzichtige hoesjes van bijvoorbeeld Spigen lopen de randen aan de zijkanten iets door. Als je toestel dan plat op de grond valt zullen de opstaande randen de val nog iets op vangen.

Transparante cases worden voornamelijk geleverd in de materialen TPU en hard plastic. Vaak zien we bij deze hoesjes ook een combinatie. We raden het TPU-materiaal aan, omdat dit materiaal flexibel is en daardoor duurzaam is. Een hoesje dat alleen vervaardigd is uit hard plastic zal vaak na een paar vallen afbrokkelen waardoor het hoesje niet bruikbaar meer is.

Voordelen

Transparante telefoonhoesjes hebben het voordeel dat ze doorzichtig zijn waardoor je het mooie design van je toestel nog kan blijven zien. Voornamelijk Apple gebruikers zijn trots op het design en willen het Apple logo blijven zien. Doorzichtige hoesjes met een printje worden ook steeds populairder. Met een printje wordt je toestel toch nog een beetje persoonlijk en is het design van het toestel zichtbaar. Doorzichtige backcovers zijn dun en licht van gewicht. Met de doorzichtige kleur heb je bijna niet het gevoel dat je een hoesje hebt om het toestel. Echter is je toestel nu wel beschermd tegen vallen en krassen.

Vergeling van transparante telefoonhoesjes

We krijgen soms de vraag wat je er kunt doen om vergeling van telefoonhoesjes tegen te gaan. Duurdere transparante cases (vaak geproduceerd van merken) hebben aangetoond dat ze minder snel vergelen dan merkloze cases. Is je telefoonhoes toch verkleurd? Lees dan hier hoe je doorzichtige hoesjes die geel zijn geworden schoon kunt maken.

Eenvoudig te bestellen!

Maak op de cataloguspagina’s gebruik van onze filters. Hierdoor kun je makkelijk filteren op prijs, materiaal, type hoesje en dikte van het hoesje. Heb je bij het kopen van je doorzichtige case nog vragen, suggesties of andere opmerkingen? Dan horen wij dat graag! Bij GSMpunt betaal je geen verzendkosten in Nederland en België en honderdduizenden klanten gingen je al voor!

 1. Samsung Galaxy A53 hoesjes
  Samsung Galaxy A53
 2. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro
 3. Samsung Galaxy S22 hoesjes
  Samsung Galaxy S22
 4. Samsung Galaxy S22 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S22 Ultra
 5. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
  Samsung Galaxy A52 / A52S
 6. Apple iPhone 14 Pro Max hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro Max
 7. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 8. Samsung Galaxy S21 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S21 FE
 9. Samsung Galaxy S20 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S20 FE
 10. Apple iPhone 11 hoesjes
  Apple iPhone 11