Shop nu! Shop met korting! Kerst logo Shop met korting! Shop nu!
Kerst

Transparante hoesjes

Transparante hoesjes vind je voor elk toestel bij GSMpunt.nl. De doorzichtige hoesjes zijn al verkrijgbaar vanaf €6,95. Ga je liever voor iets meer kwaliteit? Kies dan een hoesje die geproduceerd is door een merk!

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
 1. Apple Origineel!
  Origineel Apple iPhone 14 Pro Hoesje MagSafe Clear Case Transparant Aanbieding
  (2)
  Origineel Apple iPhone 14 Pro Hoesje MagSafe Clear Case Transparant
  59,95 € 34,95
  Op voorraad
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel

Voor elk toestel een doorzichtige case

Bijna ieder toestel is uniek en beschikt over verschillende formaten en uitsparingen. Bij GSMpunt heb je keuze uit meer dan 5.000 transparante cases. Grote kans dat we ook doorzichtige hoesjes hebben voor jouw toestel. Zoek bovenaan deze pagina je toestel op in de zoekbalk en vind de hoesjes die geschikt zijn voor jouw toestel!

Bescherming voor de achterkant en zijkanten van je telefoon

Transparante cases zijn alleen leverbaar als back covers. Back covers beschermen alleen de achterkant en zijkanten van je smartphone. Bij merk doorzichtige hoesjes van bijvoorbeeld Spigen lopen de randen aan de zijkanten iets door. Als je toestel dan plat op de grond valt zullen de opstaande randen de val nog iets op vangen.

Transparante cases worden voornamelijk geleverd in de materialen TPU en hard plastic. Vaak zien we bij deze hoesjes ook een combinatie. We raden het TPU-materiaal aan, omdat dit materiaal flexibel is en daardoor duurzaam is. Een hoesje dat alleen vervaardigd is uit hard plastic zal vaak na een paar vallen afbrokkelen waardoor het hoesje niet bruikbaar meer is.

Voordelen

Transparante telefoonhoesjes hebben het voordeel dat ze doorzichtig zijn waardoor je het mooie design van je toestel nog kan blijven zien. Voornamelijk Apple gebruikers zijn trots op het design en willen het Apple logo blijven zien. Doorzichtige hoesjes met een printje worden ook steeds populairder. Met een printje wordt je toestel toch nog een beetje persoonlijk en is het design van het toestel zichtbaar. Doorzichtige backcovers zijn dun en licht van gewicht. Met de doorzichtige kleur heb je bijna niet het gevoel dat je een hoesje hebt om het toestel. Echter is je toestel nu wel beschermd tegen vallen en krassen.

Vergeling van transparante telefoonhoesjes

We krijgen soms de vraag wat je er kunt doen om vergeling van telefoonhoesjes tegen te gaan. Duurdere transparante cases (vaak geproduceerd van merken) hebben aangetoond dat ze minder snel vergelen dan merkloze cases. Is je telefoonhoes toch verkleurd? Lees dan hier hoe je doorzichtige hoesjes die geel zijn geworden schoon kunt maken.

Eenvoudig te bestellen!

Maak op de cataloguspagina’s gebruik van onze filters. Hierdoor kun je makkelijk filteren op prijs, materiaal, type hoesje en dikte van het hoesje. Heb je bij het kopen van je doorzichtige case nog vragen, suggesties of andere opmerkingen? Dan horen wij dat graag! Bij GSMpunt betaal je geen verzendkosten in Nederland en België en honderdduizenden klanten gingen je al voor!

 1. Samsung Galaxy S23 hoesjes
  Samsung Galaxy S23
 2. Samsung Galaxy A54 hoesjes
  Samsung Galaxy A54
 3. Samsung Galaxy S23 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S23 Ultra
 4. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 5. Apple iPhone 15 hoesjes
  Apple iPhone 15
 6. Apple iPhone 15 Pro hoesjes
  Apple iPhone 15 Pro
 7. Samsung Galaxy S22 hoesjes
  Samsung Galaxy S22
 8. Apple iPhone 15 Pro Max hoesjes
  Apple iPhone 15 Pro Max
 9. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro
 10. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
  Samsung Galaxy A52 / A52S