Earbuds en AirPods Hoesjes

Houd je AirPods en Earbuds in nieuwstaat met een uniek hoesje op maat! Bekijk ons uitgebreide assortiment met AirPods en Earbud hoesjes van de beste merken als X-Doria, UAG, Catalyst, Ringke en vele anderen.

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel

Heb je een nieuwe iPhone of Samsung telefoon en kun je niet zonder een headset, dan is de kans groot dat u nu de originele Apple AirPods of Samsung Earbuds op zak hebt. Deze gemakkelijke headset zijn onmisbaar bij de nieuwe smartphones die geen klassieke 3.5mm headset aansluiting hebben. Natuurlijk zijn de AirPods en Earbuds wel wat duurder dan de gemiddelde bedrade headset. Geen overbodige luxe om de case van je AirPods of Earbuds te voorzien van een beschermhoesje.

Een goed AirPods hoesje biedt meer dan alleen bescherming

AirPods hoesjes zijn er te vinden in alle soorten en maten. Van echt leren AirPods hoesjes met handig ingebouwd koord tot super dunne siliconen AirPods hoesjes. Het mooiste van de meeste AirPods hoesjes is ook dat je jouw AirPods er perfect mee kunt personaliseren. Met AirPods hoesjes van topmerken als bijvoorbeeld UAG passen jouw AirPods perfect bij jouw telefoon met een telefoonhoesje dat is voorzien van een soortgelijk design.

Naast Apple Airpods cases ook Samsung Earbuds hoesjes

Naast hoesjes voor de populaire Apple AirPods, hebben wij ook een assortiment hoesjes voor de Samsung Earbuds. Dus of je nu de standaard Samsung Earbuds hebt of een van de nieuwere versies, ook hiervoor hebben wij een oplossing op maat.

 1. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
  Samsung Galaxy A52 / A52S
 2. Samsung Galaxy S21 hoesjes
  Samsung Galaxy S21
 3. Apple iPhone 13 Pro hoesjes
  Apple iPhone 13 Pro
 4. Apple iPhone 13 Pro Max hoesjes
  Apple iPhone 13 Pro Max
 5. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 6. Samsung Galaxy S20 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S20 FE
 7. Apple iPhone 11 hoesjes
  Apple iPhone 11
 8. Samsung Galaxy S21 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S21 Ultra
 9. Samsung Galaxy A12 hoesjes
  Samsung Galaxy A12
 10. Apple iPhone 12 hoesjes
  Apple iPhone 12