Duurzame Telefoonhoesjes

Als je net zo graag het milieu en onze planeet wil beschermen als jouw telefoon, dan kan je kiezen voor een duurzaam telefoonhoesje! Duurzame telefoonhoesjes onderscheiden zich van 'gewone' smartphonehoesjes dankzij  de materialen waarvan de hoesjes gemaakt zijn. Duurzame hoesjes zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Dit kunnen bijvoorbeeld gerecyclede materialen zijn, maar ook materialen die biologisch afbreekbaar en composteerbaar zijn! 

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel

Telefoonhoesjes zijn bedoeld om je smartphone zo lang mogelijk mee te laten gaan en deze te beschermen tegen schade van vallen, stoten of krassen! Een telefoonhoesje is dus een ideale manier om duurzaam om te gaan met jouw dierbare toestel, maar ook deze smartphonehoesjes zelf kan je duurzaam aanschaffen! Ieder jaar worden er meer dan een miljard telefoonhoesjes geproduceerd van plastic en ook zie je hoesjes van TPU, Siliconen of Leer voorbijkomen. Tegenwoordig vind je ook net zo eenvoudig een hoesje die van duurzame en milieuvriendelijke materialen zijn gemaakt!

Duurzame en milieuvriendelijke hoesjes

Duurzame telefoonhoesjes zijn veel minder schadelijk voor het milieu dankzij het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen, waarvan er ook meerdere soorten zijn! Er zijn namelijk milieuvriendelijke smartphonehoesjes die gemaakt zijn uit gerecyclede materialen, zoals gerecycled plastic, leer of zelfs gerecycled hout of bamboe. Ook worden er smartphonehoesjes gemaakt van plantaardige materialen die volledig composteerbaar zijn, welke je na gebruik gewoon in de groenbak kan gooien. Al deze duurzame hoesjes vind je in ons assortiment in verschillende kleuren en designs!

 1. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
  Samsung Galaxy A52 / A52S
 2. Samsung Galaxy S21 hoesjes
  Samsung Galaxy S21
 3. Apple iPhone 13 Pro hoesjes
  Apple iPhone 13 Pro
 4. Apple iPhone 13 Pro Max hoesjes
  Apple iPhone 13 Pro Max
 5. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 6. Samsung Galaxy S20 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S20 FE
 7. Apple iPhone 11 hoesjes
  Apple iPhone 11
 8. Samsung Galaxy S21 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S21 Ultra
 9. Samsung Galaxy A12 hoesjes
  Samsung Galaxy A12
 10. Apple iPhone 12 hoesjes
  Apple iPhone 12