LG Nexus 5 Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw LG Nexus 5 batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw LG Nexus 5? Hieronder staan de LG Nexus 5 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw LG Nexus 5 weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. LG Nexus 5 Accu BL-T9 Origineel: 2300mAh
  LG Nexus 5 Accu BL-T9 Origineel: 2300mAh

  Wanneer uw LG Nexus 5 geen toereikende gespreks- en standby-tijden meer levert dan is deze nieuwe LG BL-T9 accu de oplossing. De LG Nexus 5 is standaard uitgerust met een prima 2300mAh accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium batterij sporen van slijtage gaan vertonen. U zult dan merken dat de standby tijd van uw smartphone snel achteruit gaat.

  LG

  24,95 € 14,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste LG Nexus 5 batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de LG Nexus 5? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de Nexus 5. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Nexus 5. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw LG Nexus 5 vinden.

Waarom uw LG Nexus 5 batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw LG Nexus 5 uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw Nexus 5 leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw LG Nexus 5 en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de LG Nexus 5. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw LG Nexus 5 batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft LG een half jaar garantie op de batterij van uw Nexus 5, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere LG Nexus 5 batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een LG Nexus 5 batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten