Spigen Liquid Crystal Clear Apple Iphone SE/ 5S/ 5 Glitter Hoesje

Productcode: 13-24354
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Alle Hoesjes

Productomschrijving

Heeft u de Apple Iphone SE/ 5S/ 5 aangeschaft voor zijn stijlvolle design, dan biedt het Liquid Crystal Hoesje de perfecte bescherming voor uw toestel. Het Spigen Liquid Crystal Hoesje is dun en volledig transparant. Hierdoor wordt het ontwerp van de Apple Iphone SE/ 5S/ 5 zo min mogelijk belemmert, terwijl het wel voorzien wordt van de hoogwaardige bescherming waar Spigen bekend om staat.

Bescherming

Het Spigen Liquid Crystal Hoesje is vervaardigd uit één stuk TPU materiaal Hierdoor is het gevormd tot één solide constructie met een flexibele en transparante TPU achterkant welke ook functioneert als schokabsorberende TPU bumper. Deze slimme constructie maakt dat het Spigen Liquid Crystal Hoesje eenvoudig te monteren is om uw Apple Iphone SE/ 5S/ 5 en zich naadloos aansluit om de vormen van het toestel.

Het hoogwaardige TPU waarvan het Spigen Liquid Crystal Hoesje van gemaakt is, is erg flexibel en duurzaam. Deze flexibiliteit zorgt voor extra schokbestendigheid en maakt dat het hoesjewel tegen een stootje kan. Zo is uw Apple Iphone SE/ 5S/ 5 goed beschermd met het Spigen Liquid Crystal Hoesje!

Design

Het Spigen Liquid Crystal Apple Iphone SE/ 5S/ 5 Hoesje is volledig transparant. Hierdoor blijft het premium design van de Apple Iphone SE/ 5S/ 5 zo goed mogelijk behouden. Het Spigen Liquid Crystal Hoesje is zo ontworpen, dat deze makkelijk te installeren is. Door het flexibele TPU kunt u het hoesje gemakkelijk om uw Apple Iphone SE/ 5S/ 5 bevestigen.

Belangrijke functies van de Apple Iphone SE/ 5S/ 5 zijn de camera aan de achterkant, en de knoppen aan de linkerzijde. Een hoesje zou de werking van deze functies kunnen verminderen, maar niet bij het Spigen Liquid Crystal Apple Iphone SE/ 5S/ 5 Hoesje. Het Spigen Liquid Crystal Hoesje is namelijk compleet op de Apple Iphone SE/ 5S/ 5 aangepast. Zo is er een uitsparing voor de camera, en voor de belangrijke poorten.

Spigen Liquid Crystal Apple Iphone SE/ 5S/ 5 Hoesje in het kort

 • Volledig transparant
 • Flexibel maar duurzaam materiaal
 • Bescherm uw Apple Iphone SE/ 5S/ 5 tegen schade
 • Speciale uitsparingen voor onder andere de camera
 • Speciaal ontworpen voor Apple Iphone SE/ 5S/ 5

originele Spigen hoesjes reseller

Officiële Spigen hoesjes reseller.

GSMpunt is een officiële Spigen reseller. Bij ons vindt u dan ook het complete assortiment dat Spigen levert binnen Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Tough Armor, Neo Hybrid, Wallet S en vele andere.

De reden dat wij vermelden dat wij officiële reseller zijn van Spigen, is omdat er helaas veel namaak producten worden aangeboden op het internet. Als officieel verkooppunt van Spigen cases bieden wij alleen de originele producten aan. Ook geniet u bij ons van de uitgebreide garantie die Spigen biedt op haar producten.

Lees meer

Specificaties

Productcode 13-24354
Producent Spigen
MPN 041CS21959
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Transparant
Materiaal TPU
EAN 8809522198729
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

 1. Apple iPhone 5
  Apple iPhone 5
 2. Apple iPhone 5S
  Apple iPhone 5S
 3. Apple iPhone SE
  Apple iPhone SE
Klik hier voor de resultaten