iPhone SE / 5S / 5 Draadloze opladers

Alle draadloze opladers voor de Apple iPhone SE / 5S / 5 in één handig overzicht. Is je batterij leeg en vindt je het niet fijn om telkens die kabel weer in je telefoon te doen? Dan raden wij aan om een draadloze oplader te kopen.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Ondersteunt Fast Charge
Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. ZENS Aluminium Series Dual Draadloze Oplader met AirPods Dock Wit
  ZENS Aluminium Series Dual Draadloze Oplader met AirPods Dock Wit

  Met de ZENS Aluminium Series Dual Draadloze Oplader met AirPods Dock heb je aan één oplader genoeg voor het draadloos snelladen van uw smartphone en uw Apple Airpods en dat tegelijkertijd! Met deze ZENS Aluminium Series Dual Draadloze Oplader met AirPods Dock op je nachtkastje of bureau heb je altijd de juiste oplader bij de hand!

  Zens | Zwart | Apple Lightning | Draadloze laders (QI) | Geen kabel meegeleverd

  € 99,95
  Op voorraad

Een draadloze QI oplader kopen voor de Apple iPhone SE / 5S / 5

Een draadloze oplader, ook wel wireless charger genoemd, heeft verschillende voordelen. Je legt je Apple iPhone SE / 5S / 5 gewoon op de pad en het opladen kan beginnen. Een groot voordeel van een draadloze oplader is dat je niet telkens een kabel in je Apple iPhone SE / 5S / 5 hoeft te doen.

Een originele Apple wireless charger

Als je een telefoon hebt van het merk Apple, dan kunnen we ons voorstellen dat je ook een originele Apple oplader wilt voor je Apple iPhone SE / 5S / 5. Op deze pagina kun je filteren op verschillende specificaties. Hier kun je ook aangeven dat je op zoek bent naar een draadloze oplader van Apple.

Draadloos opladen met een hoesje om je Apple iPhone SE / 5S / 5

Veel mensen vragen zich af of hun Apple telefoon nog wel draadloos kan opladen als er een hoesje om de Apple iPhone SE / 5S / 5 zit. Hier kunnen we heel kort op reageren. Het antwoord is namelijk ja. Het draadloos QI laden in zo sterk, dat de telefoon en de wireless charger gewoon contact maken als er een hoesje om de telefoon zit. Soms laadt de telefoon iets langzamer op, maar dit is bijna niet te merken.

Wireless fast charging voor de Apple iPhone SE / 5S / 5

Om je telefoon extra snel op te laden, zijn er draadloze snelladers ontwikkeld. Deze draadloze laders zorgen ervoor dat je je Apple iPhone SE / 5S / 5 binnen korte tijd volledig is opgeladen, zodat je er weer gebruik van kunt maken. Voorkom dat je onbereikbaar bent, en zorg dus altijd dat je telefoon is opgeladen! Deze snellaadfunctie moet wel compatibel zijn met je telefoon. Als je hier vragen over heeft, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Wireless charger met kabel

Bij een draadloze lader wordt vaak geen kabel meegeleverd. Dit is iets wat wel wordt verwacht. In veel gevallen kun je gewoon de oplader gebruiken die bij je Apple iPhone SE / 5S / 5 is geleverd. Met de komst van USB-C is dit helaas niet altijd meer het geval.Gelukkig is het bij GSMpunt.nl mogelijk om een bundel van draadloze oplader met kabel aan te schaffen.