Spigen Liquid Crystal Case Apple iPhone 7 / 8 Plus Aquarelle Primrose

Productcode: 13-29195
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Alle Hoesjes

Productomschrijving

Heeft u de Apple iPhone 7 / 8 Plus aangeschaft voor zijn stijlvolle design, dan biedt de Liquid Crystal Case de perfecte bescherming voor uw toestel. De Spigen Liquid Crystal Case is dun en volledig transparant. Hierdoor wordt het ontwerp van de Apple iPhone 7 / 8 Plus zo min mogelijk belemmert, terwijl het wel voorzien wordt van de hoogwaardige bescherming waar Spigen bekend om staat.

Bescherming

De Spigen Liquid Crystal Case is vervaardigd uit één stuk TPU materiaal Hierdoor is het gevormd tot één solide constructie met een flexibele en transparante TPU achterkant welke ook functioneert als schokabsorberende TPU bumper. Deze slimme constructie maakt dat de Spigen Liquid Crystal Case eenvoudig te monteren is om uw Apple iPhone 7 / 8 Plus en zich naadloos aansluit om de vormen van het toestel.

Het hoogwaardige TPU waarvan de Spigen Liquid Crystal Case Apple iPhone 7 / 8 Plus is gemaakt is erg flexibel, maar toch duurzaam. Deze flexibiliteit zorgt voor extra schokbestendigheid en maakt dat de case wel tegen een stootje kan. Zo is uw Apple iPhone 7 / 8 Plus goed beschermd met de Spigen Liquid Crystal Case!

Design

De Spigen Liquid Crystal Case Apple iPhone 7 / 8 Plus is volledig transparant. Hierdoor blijft het premium design van de Apple iPhone 7 / 8 Plus zo goed mogelijk behouden. De Spigen Liquid Crystal Case Apple iPhone 7 / 8 Plus is zo ontworpen, dat deze makkelijk te installeren is. Door het flexibele TPU kunt u de case gemakkelijk om uw Apple iPhone 7 / 8 Plus vormen.

Belangrijke functies van de Apple iPhone 7 / 8 Plus, zijn de camera aan de achterkant, en de knoppen aan de linkerzijde. Een case zou de werking van deze functies kunnen verminderen, maar niet bij de Spigen Liquid Crystal Case Apple iPhone 7 / 8 Plus. De Spigen Liquid Crystal Case is namelijk compleet op de Apple iPhone 7 / 8 Plus aangepast. Zo is er een uitsparing voor de camera, en voor de belangrijke poorten.

Spigen Liquid Crystal Case Apple iPhone 7 / 8 Plus in het kort

 • Volledig transparant
 • Flexibel maar duurzaam materiaal
 • Bescherm uw Apple iPhone 7 / 8 Plus tegen schade
 • Speciale uitsparingen voor onder andere de camera
 • Speciaal ontworpen voor Apple iPhone 7 / 8 Plus

originele Spigen hoesjes reseller

Officiële Spigen hoesjes reseller.

GSMpunt is een officiële Spigen reseller. Bij ons vindt u dan ook het complete assortiment dat Spigen levert binnen Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Tough Armor, Neo Hybrid, Wallet S en vele andere.

De reden dat wij vermelden dat wij officiële reseller zijn van Spigen, is omdat er helaas veel namaak producten worden aangeboden op het internet. Als officieel verkooppunt van Spigen cases bieden wij alleen de originele producten aan. Ook geniet u bij ons van de uitgebreide garantie die Spigen biedt op haar producten.

Mocht u vragen hebben over de Spigen cases bij GSMpunt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Lees meer

Specificaties

Productcode 13-29195
Producent Spigen
MPN 055CS22784
Garantie 24 maanden
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Transparant
Materiaal TPU
EAN 8809565304798
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

 1. Apple iPhone 7 Plus
  Apple iPhone 7 Plus
 2. Apple iPhone 8 Plus
  Apple iPhone 8 Plus
Klik hier voor de resultaten