Otterbox MySymmetry Case Samsung Galaxy S6 Zwart

Productcode: 13-24194
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Uw Samsung Galaxy S6 is een verlenging van uw stijl. De MySymmetry hoesjes van Otterbox maken het mogelijk om uw Samsung Galaxy S6 nog verder te personaliseren en uw eigen stijl weer te geven op een nieuwe manier. De transparante achterzijde van deze Otterbox MySymmetry, geeft zicht op de prachtige verwisselbare design inserts. U kunt natuurlijk ook de desing inserts verwijderen, waardoor u zicht krijgt op het prachtige design van de Samsung Galaxy S6.

MySymmetry

MySymmetry is een variant op de standaard Symmetry hoes. Waarbij de standaard Symmetry hoes al beschikte over een stijlvol en relatief slank design, gaat de MySymmetry collectie verder. U kunt namelijk eindelijk personaliseren door de transparante achterkant van de MySymmetry case!

Slimme Constructie

De Otterbox MySymmetry Case voor de Samsung Galaxy S6 is opgebouwd uit twee lagen. De buitenste laag is van een hard polycarbonaat, wat het geheel een solide constructie biedt. Ook biedt deze harde buitenlaag bescherming tegen vallen, waarbij het de kracht van de val verdeelt over de gehele constructie. De binnenzijde is vervaardigd van een zacht siliconen materiaal dat schokabsorberend werkt. De siliconen binnenkant en polycarbonaten buitenschil zijn in een mal gegoten, waardoor deze een stevige constructie vormen.

Stijlvolle bescherming

De MySymmetry case voor de Samsung Galaxy S6 is verkrijgbaar in meerdere stijlvolle designs. U kunt deze case ook verkrijgen in de standaard Symmetry uitvoering, met speciale printjes en in opmerkelijke kleuren.

De Otterbox MySymmetry Case Samsung Galaxy S6 in het kort:

  • Officieel Otterbox product
  • Optimale bescherming voor uw Samsung Galaxy S6
  • Uitsparingen voor knoppen en poorten
  • Vervaardigd uit twee materialen (siliconen en polycarbonaat)
  • Slank en broekzakvriendelijk design
  • Verkrijgbaar in meerdere stijlvolle designs
  • Transparantie achterkant

Otterbox Authorized Reseller

Officiële Otterbox Reseller.

GSMpunt is een officiële Otterbox Reseller. Dit betekent dat wij door Otterbox geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons vindt u dan ook het complete assortiment dat Otterbox verkoopt in Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Defender, Commuter, Preserver en vele andere.

Otterbox staat bekend om de superieure kwaliteit cases die in elke omgeving de beste bescherming bieden. Ook biedt Otterbox een van de beste garantie regelingen tegen gebreken in de industrie. Bij aanschaf van een Otterbox case bij GSMpunt, maakt u volledige aanspraak op deze garantie.

Lees meer

Specificaties

Productcode 13-24194
Producent Otterbox
MPN 77-51659
Garantie 24 maanden
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Transparant, Zwart
Materiaal Hard Plastic, Siliconen
EAN 5060256389712
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S6
    Samsung Galaxy S6
Klik hier voor de resultaten