iPad (2018) Tempered Glass

Hieronder staan de Apple iPad (2018) tempered glass screen protectors die we in het assortiment hebben. Voorkom krassen op het beeldscherm met een glasplaatje als extra beschermende laag.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 6 van 6 | Per pagina
 1. Spigen Apple iPad (2018) Tempered Glass Screen Protector
  Spigen Apple iPad (2018) Tempered Glass Screen Protector

  Spigen Tempered Glass voor uw Apple iPad (2018) is de volgende stap in de evolutie van hoogwaardige display bescherming. Deze Spigen screenprotector is vervaardigd uit sterk tempered glass met een sterke van 9H, het geeft u maximale bescherming tegen krassen, en vlekken terwijl het de hoge resolutie van het display van uw Apple iPad (2018) weergeeft.

  Spigen | Tempered Glass

  € 18,95
  Levertijd: 3 tot 6
  werkdagen!
 2. 4smarts Second Glass Screenprotector Apple iPad 9.7 2017 / 2018 / Air
  4smarts Second Glass Screenprotector Apple iPad 9.7 2017 / 2018 / Air

  Bied het scherm van uw Apple iPad Air 1 & 2 een optimale bescherming met de Second Glass Plus van 4Smarts. Ondanks dat de Second Glass slechts 0.3mm dik is, absorbeert het schokken en blijft het scherm van uw toestel kras en deuk vrij.

  4smarts | Tempered Glass

  16,95 € 13,95
  Levertijd: 3 tot 6
  werkdagen!
 3. Tempered Glass Screenprotector Apple iPad 9.7 2017 / 2018 / Air (2)
  Tempered Glass Screenprotector Apple iPad 9.7 2017 / 2018 / Air (2)

  Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Apple iPad Pro 9.7. De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten.

  Tempered Glass

  € 14,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. PanzerGlass Apple iPad Air / Pro 9.7 Edge To Edge Screenprotector
  PanzerGlass Apple iPad Air / Pro 9.7 Edge To Edge Screenprotector

  Deze PanzerGlass Apple iPad 9.7 2017 / 2018 / Air / Air 2 Edge To Edge Screenprotector is op maat gemaakt voor de iPad Air / Pro. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass iPad Air / Pro screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden.

  PanzerGlass | Tempered Glass

  € 39,95
  Dit product is op
  voorraad
 5. PanzerGlass Apple iPad Air / Pro 9.7 Privacy Glass Screenprotector
  PanzerGlass Apple iPad Air / Pro 9.7 Privacy Glass Screenprotector

  Deze PanzerGlass Apple iPad 9.7 2017 / 2018 / Air / Air 2 Privacy Glass Screenprotector is op maat gemaakt voor de iPad Air / Pro. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass iPad Air / Pro screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden.

  PanzerGlass | Tempered Glass

  € 39,95
  Dit product is op
  voorraad
 6. Eiger Tempered Glass Screen Protector Apple iPad Air / Pro 9.7
  Eiger Tempered Glass Screen Protector Apple iPad Air / Pro 9.7

  Met deze luxe Eiger Tempered Glass Screen Protector beschermt u het scherm van uw Apple iPad (2017) tegen schrammen, krassen en barsten. Het sterke glas van Eiger Screen Protector Glass is explosiebestending, wat inhoud dat het glas niet uit elkaar spat als het beschadigd raakt, maar gebroken blijft zitten.

  Eiger | Tempered Glass

  € 24,95
  Dit product is op
  voorraad

Apple iPad (2018) gehard glas

Voor de populairste smartphones hebben wij glazen screen protectors in het assortiment. Deze zogenaamde tempered glass screen protectors vormen zich als een tweede glas over uw Apple iPad (2018) . Doordat verschillende technologieën worden gebruikt om dit glas zo dun en sterk mogelijk te maken, wordt de goed beschermd. Het grote verschil ten opzichte van een folie is dat het ook een bescherming biedt tegen barsten. Wanneer het normaal zal barsten bij een val of stoot bij frontale impact, zal dat met een glazen screen protector nagenoeg niet gebeuren. Naast het gebruik van een tempered glass raden wij alsnog het gebruik van een Apple iPad (2018) hoesje aan. Het feit blijft dat als een smartphone precies op een hoek valt, de kans dat het scherm barst nog steeds erg groot is.

Installatie van een Tempered Glass

Een tempered glass is gemakkelijker te installeren dan een normale screen protector. Zorg eerst met de bijgeleverde doekjes dat het Apple iPad (2018) scherm goed schoon is. Vervolgens kan het tempered glass plaatje op de juiste manier gepositioneerd worden. Nu is het enkel nog een kwestie van in het midden van het glasplaatje drukken waarna deze zichzelf aan het scherm van de Apple iPad (2018) zal hechten. Tempered glass is hierdoor dus eenvoudiger aan te brengen dan een normale screen protector. Hieronder vermelden we nog even een korte beschrijving over het bevestigen van een Tempered Glass screen protector.

 1. Reinig het beeldscherm met het alcoholgaasje en het microvezeldoekje
 2. Plaats het glas recht en egaal op het beeldscherm
 3. Met één vinger in het midden van het glas drukken
 4. Eventuele luchtbelletjes naar de zijkant drukken

Waarom is Tempered Glass beter?

Doordat er een tempered glass screen protector van gehard glas is gemaakt zorgt dit voor een extra beschermlaag aan de voorkant van de Apple iPad (2018). Bij directe impact aan de voorkant van de telefoon zal het tempered glass extra stevigheid bieden en wellicht breken. Dit zorgt er in de meeste gevallen wel voor dat het dure scherm van de Apple iPad (2018) niet zal breken. Het is natuurlijk goedkoper om een screen protector te vervangen dan het gehele scherm van de smartphone.

Apple iPad (2018) 9H Tempered Glass

Natuurlijk zoekt u wel de beste kwaliteit uit als het gaat om het beschermen van uw smartphone. De hardheid van een tempered glass screen protector is belangrijk. Hiermee wordt aangegeven hoeveel druk het glas kan hebben voordat deze breekt. 9H tempered glass is het hardste glas dat beschikbaar is voor smartphones. Hiermee kunt u de Apple iPad (2018) dus optimaal beschermen.

Voor- en nadelen van een Tempered Glass

 • + Erg gemakkelijk aan te brengen
 • + Bescherming tegen barsten
 • + Waterdichte coating
 • - Iets dikker dan een folie
 • - Duur in aanschaf
 • - Kan niet in combinatie met elk hoesje

Vragen over de Apple iPad (2018) Tempered Glass?

Heeft u vragen over de Apple iPad (2018) glas uit ons assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de productexperts van onze klantenservice. Zij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste screen protector voor uw Apple iPad (2018). Ook vragen over compatibiliteit met hoesjes kunt u kwijt bij onze productexperts.

Klik hier voor de resultaten