Samsung Galaxy S7 Edge Hoesjes en Screen Protectors

Samsung Galaxy S7 Edge accessoires

Alle accessoires voor uw Samsung Galaxy S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 Edge is de opvolger van de populaire S6 Edge. Het scherm van de Samsung Galaxy S7 Edge is wederom rond. Hierdoor kijkt u net iets anders naar uw toestel dan bij de Samsung Galaxy S7. De ronde zijkanten geven enkele unieke functionaliteiten. Zo toont de rand een afspraak in uw agenda of bijvoorbeeld notificaties van bijvoorbeeld Facebook of Twitter.

Allerlei soorten bescherming

Iedereen herkent het, een kapotte mobiele telefoon. Een barst of kras is helaas snel gemaakt. Het zou zonde zijn als uw Samsung Galaxy S7 Edge beschadigd. De nieuwe Samsung Galaxy S7 Edge is namelijk geen goedkope investering. Daarom is het belangrijk om uw toestel goed te beschermen. Dit kan met veel verschillende soorten Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes. Ook is een screen protector voor de Samsung Galaxy S7 Edge geen overbodige luxe. Met een hoesje in combinatie met een screen protector, bent u verzekerd van een optimale bescherming.

Stijlvolle Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes

Een hoesje biedt tegenwoordig meer dan alleen bescherming. Met een hoesje kunt u uw toestel een persoonlijk uiterlijk geven. Om voor iedereen een passend hoesje te bieden, hebben we een ruim assortiment hoesjes voor de Samsung Galaxy S7 Edge. Bent u bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een goud, transparant of zwart hoesje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Verschillende soorten screen protectors

Met alleen een hoesje wordt uw Samsung Galaxy S7 Edge niet optimaal beschermd. Een screen protector zorgt in combinatie met een hoesje voor optimale bescherming. We hebben verschillende soorten Samsung Galaxy S7 Edge screen protectors in ons assortiment. Tempered Glasses beschermen uw toestel tegen barsten, krassen en water. Een display folie beschermt uw Samsung Galaxy S7 Edge tegen krassen, stof en deuken.

Nieuwste Spigen hoesjes voor de Samsung Galaxy S7 Edge

Spigen heeft veel verschillende soorten Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes op de markt gebracht. Zij zorgen ervoor dat de consument een ruime keuze aan hoesjes heeft. Spigen staat erom bekend dat kwaliteit en design samengaat. Hierdoor is uw Samsung Galaxy S7 Edge niet alleen optimaal beschermd, maar krijgt het ook een stijlvol uiterlijk.

Originele Samsung Galaxy S7 Edge accessoires

Bij de lancering van de Samsung Galaxy S7 Edge heeft Samsung net als bij de vorige lanceringen, originele hoesjes, opladers en onderdelen op de markt gebracht. Samsung geeft u de keuze om uw toestel aan te vullen met originele accessoires. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief goede accessoires.  

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Samsung Galaxy S9 hoesjes, Samsung Galaxy S8 hoesjes en Samsung Galaxy S9 Plus hoesjes.

Klik hier voor de resultaten