Compacte Powerbanks

Het is een algemeen bekend verhaal; onderweg zijn en plotseling te maken krijgen met een lege telefoon. Ontzettend vervelend als je het ons vraagt. Wij bieden nu de oplossing met een compacte powerbank. De compacte powerbanks zijn licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen of op te bergen in een tas of jas. Dit is de oplossing om je lege telefoon op ieder moment weer te voorzien van stroom. Even snel je telefoon opladen of bijladen buiten huis, het kan eenvoudig met de compacte powerbanks in dit assortiment. De compacte powerbanks zijn relatief ligt van gewicht en makkelijk mee te nemen in de tas of jas. Compacte powerbanks hebben wel een maximale capaciteit tot 10.000mAh. Wil je een powerbank met wat meer capaciteit, dan kun je beter ons complete assortiment powerbanks bekijken. 

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Draadloos opladen
Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Met Zonnecel
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 26 van 26 | Per pagina
Filters

Compacte Powerbanks

Tijdens een lange reis, een belangrijk telefoongesprek of het gebruik van navigatie is het belangrijk dat je telefoon genoeg batterij heeft, zodat je filmpjes kunt kijken, bereikbaar bent en bijvoorbeeld niet verdwaald. Hoe vervelend zal het dan zijn als het mobiele apparaat uitvalt? Om deze situaties te voorkomen zijn er compacte powerbanks ontwikkelt. Met een compacte powerbank kunnen mobiele apparaten gemakkelijk worden opgeladen. Dit kan op iedere gewenste plek. De compacte powerbank is gemakkelijk mee te nemen waardoor een tablet, laptop, smartwatch of telefoon net dat kleine beetje extra stroom kan vangen, waardoor deze een hele dag mee kan gaan (of langer natuurlijk). De compacte powerbank wordt aangesloten via een usb kabel aan de telefoon waardoor de telefoon zich oplaadt.

De voordelen van een Compacte Powerbank

Zoals eerder besproken komen er soms situaties voor, waarin wij echt afhankelijk zijn van onze telefoon. Hieronder zijn een paar voordelen beschreven betreft het gebruik van een compacte powerbank:

• De compacte powerbank is licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen in een jas of tas;

• Door het gebruik van de compacte powerbank ben je altijd bereikbaar

• De compacte powerbank is te gebruiken op meerdere mobiele apparaten.

Capaciteit

Elk mobiel apparaat heeft een andere accucapaciteit. Dit heet te maken met de hoeveelheid stroom dat het apparaat gebruik. Een laptop gebruikt namelijk veel meer energie dan een smartphone. Het is belangrijk om te kijken bij het aanschaffen van een compacte powerbank naar de capaciteit. Hieronder staan diverse indicaties van de accucapaciteit van de mobiele apparaten:

• Smartwatch: 300mAh

• Smartphones: 2500mAh

• Laptop: 15000mAh

Extra opties

Vaak ontwikkelt zich het prijsverschil in extra opties van een compacte powerbank. Hoe meer opties een compacte powerbank heeft, hoe duurder de aanschaf vaak is. Hieronder zijn een aantal verschillende optie genoteerd:

Indicatie resterende accucapaciteit:

Een telefoon of ander mobiel apparaat wordt vaak opgeladen als wij zien dat dit apparaat bijna leeg (of leeg) is. Bij een compacte powerbank is het soms moeilijker om te zien wanneer deze opgeladen moet worden. De nieuwste compacte powerbanks beschikken over een klein display waarin de resterende tijd van de accu staat. De iets wat oudere compacte powerbanks hebben LED-lampjes waarin te zien is hoelang deze compacte powerbanks ongeveer nog meegaan.

Fast charging

Veel smartphones zijn nu vaak voorzien van een fast charge functie. Door deze functie wordt het toestel vaak nog sneller geladen. In no time is de telefoon opgeladen. Veel compacte powerbanks beschikken over deze functie.

 1. Samsung Galaxy A53 hoesjes
  Samsung Galaxy A53
 2. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro
 3. Samsung Galaxy S22 hoesjes
  Samsung Galaxy S22
 4. Samsung Galaxy S22 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S22 Ultra
 5. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
  Samsung Galaxy A52 / A52S
 6. Apple iPhone 14 Pro Max hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro Max
 7. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 8. Samsung Galaxy S21 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S21 FE
 9. Samsung Galaxy S20 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S20 FE
 10. Apple iPhone 11 hoesjes
  Apple iPhone 11