Draadloze Powerbanks

De smartphones zijn op de dag van vandaag voor velen onmisbaar. Niets is vervelender dan een lege batterij van je telefoon. Een draadloze powerbank zorgt ervoor dat je ten alle tijden je smartphone kunt opladen. Geen gedoe meer met kabels om de telefoon op te laden, maar een handige draadloze powerbank waarmee je je toestel in zeer korte tijd op kunt laden. De draadloze powerbank werkt erg simpel. Wanneer je toestel de functie draadloos opladen heeft, hoef je alleen je smartphone op de draadloze powerbank te leggen. De draadloze powerbank werkt op Qi techniek. Dit houdt in dat er elektrische spanning kan worden opgewekt met magnetisme.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Capaciteit
Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Met Zonnecel
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 11 van 11 | Per pagina
Filters

Draadloos opladen

Met de draadloze powerbank wordt je toestel voorzien van stroom, zonder dat het toestel in verbinding staat met een oplaadkabel. Zodra het toestel contact maakt met de draadloze powerbank, wordt deze direct opgeladen. Dit maakt het opladen niet alleen gebruiksvriendelijk, ook voorkomt het eventuele schade aan het toestel. Let wel op dat het toestel draadloos wordt opgeladen, maar je powerbank niet. De draadloze powerbank dient wel te worden voorzien van stroom en beschikt dus wel over een kabel.

Waarom een draadloze powerbank zo gemakkelijk is

Ben je niet altijd in de buurt van een stopcontact? Of ben je vaak onderweg en moet je smartphone regelmatig worden opgeladen? Dan hebben wij de oplossing voor u. Een draadloze powerbank biedt al voor velen de uitkomst. Dankzij het draadloos functioneren van de powerbank, hoef je je geen zorgen meer te maken. Met de draadloze powerbank kun je je telefoon met behulp van Qi technologie waar en wanneer je maar wilt opladen. De draadloze powerbank is niet alleen handig voor onderweg, maar ook voor op je bureau. Zet de draadloze powerbank neer waar je wilt, en loop niet meer te worstelen met al die kabels. Het opladen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Voordelen draadloos opladen

• Draadloos opladen is zeer duurzaam;

• Het is zeer eenvoudig in gebruik;

• Hoge laadsnelheid

• Automatisch opladen, zonder een knop in te drukken

• Geen geknoei meer met kabels;

• Geen lege telefoon meer.

Voor ieder wat wils

Veel smartphones zijn voorzien van een uniek uiterlijk. Om deze reden voorzien wij ook de draadloze powerbanks van verschillende stijlen. Liever klein en handzaam? Of toch liever grote powerbank om te voorkomen dat deze kwijt geraakt wordt? Wij bieden een aanbod om uit te kiezen. Een draadloze powerbank is voorzien van een handige grootte en neemt niet teveel ruimte in beslag. Dit zorgt ervoor dat je de draadloze powerbank overal mee naar toe kunt nemen.

Technische informatie

Een draadloze powerbank komt in verschillende capaciteiten. Dat wordt uitgedrukt in milliampère per uur: mAh. Hoe hoger de mAh des te vaker je een toestel kunt opladen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je kijkt naar de output (uitgangsstroom) van een powerbank. Hoe hoger de output, des de sneller kan een toestel worden opgeladen. Maar als een output van een powerbank lager is dan de input van het apparaat, dan zal het toestel langzamer worden opladen. Andersom, als een output van een powerbank hoger is dan de input van een apparaat, dan zal het spanningsniveau automatisch worden bijgesteld. Oftewel, met een hogere output van een powerbank zit je eigenlijk altijd goed.

 1. Samsung Galaxy A53 hoesjes
  Samsung Galaxy A53
 2. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro
 3. Samsung Galaxy S22 hoesjes
  Samsung Galaxy S22
 4. Samsung Galaxy S22 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S22 Ultra
 5. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
  Samsung Galaxy A52 / A52S
 6. Apple iPhone 14 Pro Max hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro Max
 7. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 8. Samsung Galaxy S21 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S21 FE
 9. Samsung Galaxy S20 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S20 FE
 10. Apple iPhone 11 hoesjes
  Apple iPhone 11