Samsung Galaxy S5 Neo Accessoires

Samsung Galaxy S5 Neo
Haal het beste uit uw Samsung Galaxy S5 Neo door het te voorzien van de benodigde accessoires. Of u nu op zoek bent naar bescherming middels een hoesje of een extra oplader voor in de auto, dit alles is via deze pagina eenvoudig te vinden. Klik op een van de hier onderstaande categorieën om snel de beste accessoires voor de Samsung Galaxy S5 Neo te vinden.

Hoe weet u nu zeker of de gevonden accessoires geschikt zijn voor de Samsung Galaxy S5 Neo? Nou, als u via deze pagina navigeert naar de hier onderstaande categorieën laten wij alleen de geschikte accessoire voor de Samsung Galaxy S5 Neo zien. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een beschermhoesje, dan zullen wij bij het selecteren van de categorie 'hoesjes' alleen maar Samsung Galaxy S5 Neo Hoesjes weergeven. Wij denken dat u op deze manier makkelijk de juiste Samsung Galaxy S5 Neo accessoires kunt vinden.

Samsung Galaxy S5 Neo

De Samsung Galaxy S5 was in zijn tijd een populair toestel. Samsung maakt hier gebruik van door dit oude model nog eens nieuw leven in te blazen met de Galaxy S5 Neo. De Samsung Galaxy S5 Neo is een midrange smartphone gebaseerd op de populaire Galaxy S5, maar voorzien van een aantal updates. Zo heeft het toestel een betere selfie camera en is de behuizing waterdicht. Daarnaast heeft de S5 Neo sterke punten van de Galaxy S5 gehouden: een scherp 5.1 inch AMOLED scherm en een uitstekende batterij van 2800 mAh, waarmee u eenvoudig de dag mee door komt. Zelfs als u uw smartphone intensief gebruikt.

Samsung Galaxy S5 Neo Accessoires

Om het maximale uit uw Samsung Galaxy S5 Neo te halen biedt GSMpunt een uitgebreid assortiment aan accessoires aan. Zo kunt u uw muziekervaring verbeteren met een headset of speaker, uw smartphone beschermen met een hoesje of uw toestel een vast plekje in uw auto geven met een autohouder.

Autohouders: gebruik uw S5 Neo tijdens het rijden

Uw smartphone gebruiken tijdens het rijden kan gevaarlijke taferelen opleveren. Dit kunt u voorkomen door tijdens het rijden uw smartphone in een houder te zetten. Deze accessoires kunt u aan het ventilatierooster of op het raam bevestigen. Daarna kunt u uw smartphone daar een vast plekje geven. Zo kunt u uw Samsung Galaxy S5 Neo veilig als navigatie of muziekspeler gebruiken in de auto. Ook handsfree bellen is met deze accessoires geen probleem.

Bluetooth Headsets: overal handsfree bellen

Wilt u nu ook buiten de auto handsfree bellen? Dan kunt u het beste gebruik maken van een Bluetooth Headset. Deze draadloze toestellen bieden u de kans om altijd oproepen te kunnen beantwoorden. In deze categorie accessoires vindt u, naast draadloze muziekheadsets, Bluetooth headsets die speciaal ontworpen zijn om draadloos mee te bellen.

Opladers: beter dan de standaard oplader

Standaard krijgt u bij de Samsung Galaxy S5 Neo een oplader meegeleverd. In onze lader categorie vindt u echter, naast vervangende opladers, opladers die het beter doen of andere mogelijkheid bieden dan de standaard lader. Zo vindt u bij ons 2.1 ampère laders waarmee u uw S5 Neo extra snel op kunt laden. Daarnaast hebben wij autoladers waarmee u uw smartphone tijdens een rijden een extra boost kunt geven en powerbanks waarmee u altijd en overal uw smartphone weer op kunt laten. Lekker makkelijk!

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 972 beoordelingen in 972 recensies