Uw winkelmand
is leeg

Onderdelen voor uw Telefoon of Tablet

Heeft u uw telefoon laten vallen? Of is er een defect aan uw toestel dat u zelf kunt repareren? Zelf uw telefoon repareren is vaak veel goedkoper dan uw toestel laten repareren door een reparatiecentrum. De meeste reparaties zijn met een beetje handigheid prima zelf te doen. Selecteer hieronder de telefoon of tablet die u wilt repareren. Wij laten u dan de onderdelen zien die we in ons assortiment hebben voor uw toestel. Lees meer
Zoek uw toestel
Zoek uw toestel
1 - 8 van 8 | Per pagina
 1. Originele Microsoft Lumia CC-3096 Accudeksel Oranje

  Originele Microsoft Lumia CC-3096 Accudeksel Oranje

  € 14,95 € 9,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Dock Connector Flex Kabel

  Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Dock Connector Flex Kabel

  € 19,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. Metalen Plaatje voor Magnetische Houder

  Metalen Plaatje voor Magnetische Houder

  € 9,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. Samsung Galaxy S5 Waterdichte USB Cover Goud

  Samsung Galaxy S5 Waterdichte USB Cover Goud

  € 9,95
  Dit product is op
  voorraad
 5. Gereedschap om de Simkaart te verwijderen

  Gereedschap om de Simkaart te verwijderen

  € 4,95
  Dit product is op
  voorraad
 6. Samsung Galaxy S5 Waterdichte USB Cover Silver

  Samsung Galaxy S5 Waterdichte USB Cover Silver

  € 9,95
  Dit product is op
  voorraad
 7. Samsung Galaxy Tab 4 10.1 USB Connector flex cable

  Samsung Galaxy Tab 4 10.1 USB Connector flex cable

  € 24,95
  Dit product is op
  voorraad

Het grootste assortiment tablet en telefoon onderdelen

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw tablet of telefoon? Dan is de kans groot dat u deze vindt binnen ons assortiment. Van LCD schermen tot de kleinste knopjes en kabels. Alle tablet en telefoon onderdelen zijn hier eenvoudig te vinden. Onderdelen zijn nooit universeel en dus altijd gebonden aan een merk en type toestel. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste onderdelen voor uw toestel. U kunt daarom het beste de bovenstaande widget gebruiken om uw toestel te selecteren, waarna wij u het complete assortiment geschikt onderdelen tonen.

Batterij vervangen?

Wilt u de batterij van uw toestel vervangen? Dan kunt u het beste kijken binnen ons assortiment batterijen. Batterijen hebben bij ons een losse categorie die los staat van de onderdelen. Alle tablet en telefoon batterijen/accu’s zijn te vinden op onze batterijen pagina.

Gereedschap nodig?

Ook voor het benodigde gereedschap voor het zelf repareren van uw toestel, kunt u vinden op onze site. Het juiste gereedschap zorgt er voor dat uw reparatie eenvoudig en vlekkeloos zal verlopen. Bekijk ons complete assortiment gereedschap en repareer uw toestel zelf snel en eenvoudig.

Advies op maat

Heeft u vragen over de onderdelen die te vinden zijn binnen ons assortiment? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met de medewerkers van onze klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle vragen over onderdelen te beantwoorden. Ook kunt u hier terecht met vragen over compatibiliteit.

Heeft u uw telefoon of tablet gerepareerd? Vergeet uw toestel dan niet te beschermen! Goede bescherming voorkomt dat uw toestel weer zal beschadigen. Bekijk ons complete assortiment hoesjes en screen protectors voor de beste bescherming.

Klik hier voor de resultaten