LG Leon Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw LG Leon batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw LG Leon? Hieronder staan de LG Leon batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw LG Leon weer volop gebruiken.
1 - 1 van 1 | Per pagina
Sorteren op:
1
Weergave:
 • LG BL-41ZH Accu Origineel - 1900mAh

  Wanneer uw LG Leon, L Fino of Joy geen toereikende gespreks- en standby-tijden meer levert dan is deze nieuwe LG BL-41ZH accu de oplossing. Bovenstaande LG smartphones zijn standaard uitgerust met een prima 1900mAh accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium batterij sporen van slijtage
  • Producent: LG
  • Garantie: 24 maanden
  € 19,95
  Levertijd: 3 tot 6 werkdagen! Meer info
1 - 1 van 1 | Per pagina
Sorteren op:
1
Weergave:
Klik hier voor de resultaten

De beste LG Leon batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de LG Leon? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de Leon. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Leon. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw LG Leon vinden.

Waarom uw LG Leon batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw LG Leon uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw Leon leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw LG Leon en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de LG Leon. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw LG Leon batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft LG een half jaar garantie op de batterij van uw Leon, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere LG Leon batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een LG Leon batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 1030 beoordelingen in 1030 recensies