Uw winkelmand
is leeg

Google Pixel 2 Hoesjes

Google Pixel 2 hoesjes vindt u snel en eenvoudig op deze pagina. Niemand zit te wachten op een toestel vol krassen of barsten. Vooral niet wanneer u net een nieuwe Google Pixel 2 heeft aangeschaft. Om uw toestel zo goed mogelijk te beschermen, vindt u bij ons een divers assortiment Google Pixel 2 hoesjes. Maak gebruik van de handige filters om snel het beste Google Pixel 2 hoesje te vinden.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met venster
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 12 van 12 | Per pagina
 1. Ringke Fusion Google Pixel 2 Hoesje Transparant

  Ringke Fusion Google Pixel 2 Hoesje Transparant

  € 16,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Google Pixel 2 Hybride Portemonnee Hoesje Zwart

  Google Pixel 2 Hybride Portemonnee Hoesje Zwart

  € 11,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. Google pixel 2 Geborsteld TPU Hoesje Zwart

  Google pixel 2 Geborsteld TPU Hoesje Zwart

  € 11,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. Google Pixel 2 Hybride Portemonnee Hoesje Blauw

  Google Pixel 2 Hybride Portemonnee Hoesje Blauw

  € 11,95
  Dit product is op
  voorraad
 5. Google pixel 2 Geborsteld TPU Hoesje Blauw

  Google pixel 2 Geborsteld TPU Hoesje Blauw

  € 11,95
  Dit product is op
  voorraad
 6. Google Pixel 2 Hoesje Armor Hoesje Transparant

  Google Pixel 2 Hoesje Armor Hoesje Transparant

  € 11,95
  Dit product is op
  voorraad
 7. Google Pixel 2 Portemonnee Hoesje Zwart

  Google Pixel 2 Portemonnee Hoesje Zwart

  € 13,95
  Dit product is op
  voorraad
 8. Google Pixel 2 Portemonnee Hoesje Khaki

  Google Pixel 2 Portemonnee Hoesje Khaki

  € 13,95
  Dit product is op
  voorraad
 9. Google Pixel 2 Portemonnee Hoesje Bruin

  Google Pixel 2 Portemonnee Hoesje Bruin

  € 13,95
  Dit product is op
  voorraad
 10. Google Pixel 2 Portemonnee Hoesje Lychee Zwart

  Google Pixel 2 Portemonnee Hoesje Lychee Zwart

  € 13,95
  Dit product is op
  voorraad
 11. Google Pixel 2 Hoesje Armor Hoesje Zwart

  Google Pixel 2 Hoesje Armor Hoesje Zwart

  € 11,95
  Levertijd: 3 tot 6
  werkdagen!
 12. Google Pixel 2 Hybride Portemonnee Hoesje Grijs

  Google Pixel 2 Hybride Portemonnee Hoesje Grijs

  € 11,95
  Dit product is op
  voorraad

Het beste Google Pixel 2 hoesje

Wist u dat wij binnen ons assortiment meer dan 10.000 verschillende telefoonhoesjes hebben? Voor vrijwel iedere telefoon en tablet hebben wij op maat gemaakte hoesjes. Daarbij mogen Google Pixel 2 hoesjes uiteraard niet ontbreken! Middels een stoer/lief/leuk/fraai hoesje maakt u uw telefoon helemaal eigen. Een hoesje is de perfecte accessoires om uw Google Pixel 2 een persoonlijk tintje te geven en biedt goede bescherming tegen schade.

De Google Pixel 2 hoesjes binnen ons assortiment zijn te verkrijgen in diverse prijsklassen en van een groot aantal bekende merken. Bij ons bent u dus ook aan het juiste adres voor een goedkoop Pixel 2 hoesje. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat u altijd een hoesje zult vinden dat bij u past. Zo profiteert u bij GSMpunt altijd van een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding als het om Google Pixel 2 hoesjes gaat!

Bescherm uw Google Pixel 2!

We doen alles met onze telefoon. De tijd dat we enkel belden met onze telefoons ligt achter ons en bij veel dagelijkse handelingen halen we voordeel uit de ontelbare mogelijkheden die telefoons tegenwoordig bieden. Daardoor is niets vervelender dan wanneer bijvoorbeeld het scherm van een smartphone gebarsten is. Voorkom dat uw Google Pixel 2 beschadigd raakt en verleng de levensduur van uw telefoon middels een bijpassend telefoonhoesje.

Uiteraard gebruikt iedereen zijn telefoon op een geheel andere manier en in compleet andere situaties. Daarom vindt u bij ons veel verschillende type Google Pixel 2 hoesjes. Bij het selecteren van een hoesje is het dus belangrijk om goed van te voren te bepalen waar u het toestel voor wilt beschermen. Wilt u uw telefoon alleen beschermen tegen krassen, dan is de relatief simpele bescherming van een hard plastieken back cover voldoende. Wilt u uw Google Pixel 2 liever beter beschermen, dan is een flip cover, full protect of waterdichte cover wellicht een betere keuze.

Google Pixel 2 case, cover of hoesje

Vaak horen we dat mensen op zoek zijn naar een Pixel 2 case, cover of hoesje. Maar wat is nou eigenlijk het verschil? Het is maar net hoe jij het wil noemen. Er is niet echt een richtlijn voor het gebruik van de namen. Bij cover wordt snel gerefereerd aan een backcover om de achterkant te beschermen. Case wordt eerder gebruikt bij hoesjes als een flip case of een book case.

Pixel 2 wallet case, flip case of backcover?

In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten cases, covers en hoesjes voor de Google Pixel 2. Zo vindt u bijvoorbeeld een wallet case, book case, flipcase, flipcover of backcover voor de Pixel 2. Vaak krijgen we de vraag welke van deze cases de beste bescherming biedt. Dit hangt natuurlijk af van de situatie waarin de case wordt gebruikt. In een handtas kan het bijvoorbeeld erg handig zijn om een book of wallet case te gebruiken. Voor mensen die de Pixel 2 voornamelijk gebruiken in de thuis of werk omgeving kan een transparante siliconen of tpu Pixel 2 backcover of bumper weer de perfecte uitkomst zijn. Elk type case kan jouw Google Pixel 2 beschermen, het is precies wat jij in een hoesje zoekt!

Eigen stijl Pixel 2 hoesje

Een hoesje zorgt niet alleen meer voor bescherming, het is ook een fashion item geworden. Door een zwart, gouden, transparant of gekleurd hoesje om de Pixel 2 te gebruiken maakt u het toestel meer eigen. Vaak zien we tegenwoordig dat een hoesje bij de outfit moet passen, of de kleur moet matchen met de handtas van leer. Andere mensen willen liever een hardcase met een leuke print er op.

Eenvoudig uw Google Pixel 2 hoesje vinden

Het grote aanbod Google Pixel 2 hoesjes kan overweldigend lijken. Gelukkig is het bij ons eenvoudig om de beste Google Pixel 2 hoes te vinden dat bij u past. Zo kunt u onder meer gebruik maken van de handige filters op deze pagina. De filters maken het mogelijk om het assortiment te filteren op type, materiaal, merk, kleur, levertijd en nog veel meer. Mocht u vragen hebben over de Google Pixel 2 hoesjes binnen ons assortiment? Aarzel dan niet om even contact met onze klantenservice op te nemen.

Klik hier voor de resultaten