iPhone SE Hoesjes en Screen Protectors

iPhone SE accessoires

De Apple iPhone SE is het eerste toestel in jaren waarmee Apple zich op de markt van kleine schermen ligt. Het toestel wordt gezien als de opvolger van de iPhone 5S en komt hier dan ook aardig qua uiterlijk mee overeen. De iPhone SE is één van de weinige toestellen waarmee het mogelijk is een kleine smartphone met high-end specificaties te krijgen. Om uw ervaring met dit bijzondere toestel zo optimaal mogelijk te maken, biedt GSMpunt een divers assortiment aan accessoires aan voor de Apple iPhone SE. Op deze pagina vindt u een overzicht met alle categorieën, waarmee u specifiek naar de accessoire kun zoeken die u nodig heeft.

Bescherm uw Apple iPhone SE!

U wilt uw Apple iPhone SE natuurlijk niet vol krassen deukjes hebben. Het is daarom verstandig uw smartphone goed te beschermen tegen schade. Zo kunt u om uw scherm tegen krassen te beschermen gebruik maken van een screen protector. Wij bieden grofweg twee soorten screen protectors aan: normale en ‘tempered glass’ screen protectors. Normale screen protectors zijn flexibele folies die het scherm tegen krassen beschermen. De tempered glass screen protectors zijn van glas gemaakt. Deze glazen schermpjes zijn extra verstevigd en bieden de optimale bescherming tegen krassen en barsten. Ze zijn zo ontworpen dat zelfs als het glas breekt, het onderliggende smartphoneglas beschermd blijft en scherven voorkomen worden.

Apple iPhone SE Hoesjes

Om de rest van uw toestel te beschermen, raden wij een Apple iPhone SE hoesje aan. GSMpunt biedt een ruim assortiment aan hoesjes met diverse soorten, merken en kleuren. Door dit gevarieerde assortiment kunt u eenvoudig een hoesje vinden dat goed bij uw smaak past. Dit vinden wij belangrijk, omdat een hoesje meer doet dan alleen beschermen. Ze maken uw smartphone ook een stukje persoonlijker. U kunt uw toestel er zakelijk en professioneel, stijlvol, vrolijk, modern of stoer uit laten zien en zo uw persoonlijke iPhone creëren.

Geniet optimaal van audio

Naast bescherming heeft GSMpunt accessoires voor vele andere vlakken. Neem bijvoorbeeld audio. Of u nu uw muziek met al uw vrienden wil delen, wilt genieten van uw favoriete nummers zonder anderen te storen of wilt bellen zonder uw telefoon op te pakken: bij GSMpunt vindt u de audio-oplossingen die u nodig bent.

Bluetooth Speakers

Met onze verzameling Bluetooth speakers kunt u uw iPhone SE draadloos verbinden met een geluidsspeaker, zodat u uw muziek met iedereen kan delen. Een Bluetooth speaker is ideaal voor een feestje, een picknick, een verjaardag of gewoon om samen van wat muziek te genieten. We bieden speakers van verschillende bekende merken als Nude en Jabra en zelfs waterdichte speakers voor bij het zwembad of in de douche!

iPhone SE Headsets

Voor een meer persoonlijke geluidservaring kunt u terecht bij onze headsets. Met bekende merken als Monster en Jabra bieden ook deze accessoires een uitstekende ervaring waarmee u optimaal van uw muziek kunt genieten.

Bluetooth Headsets

De Bluetooth headsets zijn een combinatie van de vorige twee categorieën: ze bieden een persoonlijk geluid, maar zonder last te hebben van draden. Deze headsets zijn uitermate geschikt om mee te bellen, maar een aantal bieden ook een uitstekende muziekervaring.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Apple iPhone 7 hoesjes, Apple iPhone 8 hoesjes en Apple iPhone 6 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten