Accessoires voor Apple toestellen

De smartphones en tablets van Apple liggen vanaf de lancering van de eerste iPhone in 2007 erg goed in de markt. Veel consumenten wachten met spanning de keynotes van Apple af om te zien welke innovaties in hun nieuwe devices zijn verwerkt, en vanaf wanneer deze producten te koop zijn.

Voor de smartphones en tablets van Apple zijn eindeloos veel accessoires ontwikkeld. Hoesjes voor de bescherming, Stylus pennen voor de bediening, batterijen voor langere levensduur, en bluetooth producten voor communicatie en multimedia gebruik.

Selecteer hieronder uw Apple product, om te zien welke accessoires wij voor uw telefoon of tablet in ons assortiment hebben.
Voor welke Apple zoekt u accessoires?

Apple Accessoires

Bij GSMpunt bieden wij een uitgebreid assortiment Apple accessoires voor alle iPhones, iPads en Apple Watch horloges. Via deze pagina vindt u dan ook alles om het beste uit uw Apple apparaat te halen. Selecteer hierboven uw Apple toestel en vindt eenvoudig en snel de accessoires die er voor verkrijgbaar zijn.

Hoesjes en bescherming

Apple toestellen zijn met aandacht en precisie ontworpen, met het doel om u de beste gebruikservaring te bieden. Toch is ieder toestel kwetsbaar en is bescherming middels een hoesje geen overbodige luxe. Ons assortiment hoesjes voor Apple toestellen is daarom samen gesteld om uw toestel optimaal te beschermen, zonder de gebruikservaring van het toestel te belemmeren. Ook biedt onze selectie hoesjes u de mogelijkheid om uw iPhone, iPad of Apple Watch te voorzien van een persoonlijk tintje.

Stijlvolle Apple hoesjes

Verfraai het uiterlijk van uw Apple telefoon en geeft het een persoonlijk tintje met een hoesje op maat. Binnen ons assortiment Apple hoesjes vindt u hoesjes van bekende merken als Spigen, Urban Armor Gear, Otterbox en vele andere merken die naast het bieden van goede bescherming , uw toestel ook een stijlvol uiterlijk geven. Apple iPhone 7 Hoesjes, Apple iPhone SE Hoesjes en Apple iPhone 6 Hoesjes, zijn allemaal eenvoudig en snel te vinden via deze pagina.

Perfecte hoesjes voor uw Apple toestel

Hoe weet u nu zeker of het getoonde hoesje past om uw Apple telefoon? Als u hierboven uw telefoon selecteert, tonen wij enkel de accessoires die daar geschikt voor zijn. Zo zijn alle hoesjes bij ons getest qua maatvoering. Hoewel bijvoorbeeld de iPhone 6 en iPhone 6S qua formaat nog geen millimeter van elkaar verschillen, zijn er toch iPhone 6 hoesjes die niet geschikt zijn voor de net iets grotere iPhone 6S hoesjes. Wij hebben ons assortiment uitgevoerd getest en binnen ons iPhone 6S hoesjes, vindt u dus enkel de hoesjes die daadwerkelijk om het toestel passen!

Hoe weet ik welk model iPhone/iPad ik heb?

Om de juiste Apple accessoires te kunnen vinden, is het belangrijk om te weten over welk model iPhone u precies beschikt. Het achterhalen van het model toestel is eenvoudig te doen via de volgende stappen:

  1. Ga naar de instellingen van uw telefoon
  2. Zoek en selecteer hier 'Algemeen'
  3. Selecteer vervolgens 'Info'
  4. Hier vindt u o.a. het model, serienummer en de naam van uw telefoon

Weet u nog steeds niet zeker over welk toestel u precies beschikt? Dan kunt u gerust contact opnemen met de medewerkers van onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste Apple accessoires voor uw iPhone of iPad.

Opladers, screenprotectors, cradles en veel meer!

Naast ons grote assortiment aan hoesjes, vindt u ook een breed scala aan andere Apple accessoires. Voor iedere iPad en iPhone hebben wij houders, opladers, cradles en ook screenprotectors. Bij ons vindt u een totaaloplossing voor alle Apple accessoires die u zoekt. Selecteer hierboven uw Apple apparaat en bekijk het brede assortiment Apple accessoires dat wij voor uw toestel bieden.

Batterij vervangen van uw Apple toestel?

Merkt u dat u uw iPhone of iPad vaker moet laden? Dan is het wellicht tijd om de batterij binnen uw toestel te vervangen. Binnen ons assortiment Apple accessoires vindt u voor de populairste Apple toestellen ook de batterijen die u eenvoudig zelf kunt vervangen. De populairste batterijen binnen ons assortiment Apple accessoires, worden standaard geleverd met het benodigde gereedschap om de batterij eenvoudig zelf te vervangen. Selecteer hierboven uw toestel en navigeer vervolgens naar de cattergorie batterijen om de Apple batterij te vinden die u zoekt. Uiteraard kunt u ook de batterij die u zoekt vinden op onze algemene Apple batterijen pagina.

Advies op maat

Heeft u vragen over de Apple accessoires binnen ons assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers van de klantenservice. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u advies op maat te geven! Besteld u uw Apple accessoires voor 18:00, dan worden deze ook dezelfde dag nog verzonden.

Thuiswinkel waarborg logo iDeal logo PayPal logo PostNL logo
Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Cookies: Informatie
Copyright © 2017 - GSMpunt B.V. Tel:0546-601920 E-mail: - Sitemap
Beoordelingen van GSMpunt.nl 9.5 uit 10 op basis van 1030 beoordelingen in 1030 recensies