Sony Xperia Z1 Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Sony Xperia Z1 batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Sony Xperia Z1? Hieronder staan de Sony Xperia Z1 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Sony Xperia Z1 weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Sony Xperia Z1 Batterij LIS1525ERPC Origineel: 3000mAh
  Sony Xperia Z1 Batterij LIS1525ERPC Origineel: 3000mAh

  Heeft de batterij van uw Sony Xperia Z1 het opgegeven? Moet u uw smartphone vier keer per dag opladen? Vervang uw batterij dan met deze originele Sony Xperia Z1 LIS1525ERPC Li-ion batterij en geniet weer optimaal van uw toestel.

  Sony

  € 17,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Sony Xperia Z1 batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Sony Xperia Z1? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de Xperia Z1. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Xperia Z1. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Sony Xperia Z1 vinden.

Waarom uw Sony Xperia Z1 batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Sony Xperia Z1 uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw Xperia Z1 leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Sony Xperia Z1 en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Sony Xperia Z1. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Sony Xperia Z1 batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Sony een half jaar garantie op de batterij van uw Xperia Z1, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Sony Xperia Z1 batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Sony Xperia Z1 batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten