ZAGG InvisibleShield HD Dry Screen Protector OnePlus 5T

Productcode: 7-2312
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector is de nummer één verkopende high-end type screen protector in de industrie. Zoals alle ZAGG InvisibleShield HD Screen Protectors, komt deze HD editie voor de OnePlus 5T ook met levenslange garantie, is het voorzien van ‘Military Grade’ technologie en beschikt het over ‘self-healing’ bij kleine krassen en schade. Ook het gemak van het plaatsen vide de unieke ‘EZ Apply’ feature, maakt deze ZAGG InvisibleShield HD Original Screen Protector voor de OnePlus 5T de beste in zijn klasse!

Military Grade bescherming

De ZAGG InvisibleShield HD is vervaardigd van hetzelfde materiaal dat het leger gebruikt voor de bescherming van helikopter wieken. Dit sterke, maar toch ook flexibel materiaal biedt optimale bescherming voor het glazen scherm van uw OnePlus 5T.

Self-Healing Nano-Memory Technologie

In tegenstelling tot een standaard Screen Protector, beschikt de ZAGG InvisibleShield HD Screen Potector voor de OnePlus 5T over ‘Nano-Memory’ technologie. Dit betekent dat het dankzij wetenschappelijk ontwikkelde slimme moleculen hersteld van krassen en deuken. Niet één keer, maar keer op keer! Zo behoud u een goed beschermde OnePlus 5T.

Levenslange garantie

Via ZAGG kunt u levenslange garantie claimen. Mocht uw ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector dus beschadigd raken, dan kunt u dit via de site van ZAGG melden en zullen zij het vervangen!

Makkelijk aan te brengen

Deze ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector is eenvoudig aan te brengen dankzij de ‘Smart EZ’ applicatie methode. Dankzij deze door ZAGG ontwikkelde applicatie methode, weet u zeker dat de ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector zonder bellen en accuraat op uw OnePlus 5T geplaatst kan worden.

ZAGG InvisibleShield HD Dry Screen Protector OnePlus 5T in het kort:

  • Military Grade bescherming
  • hersteld van kleine krassen
  • Makkelijk aan te brengen
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-2312
Producent ZAGG
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 848467071689
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. OnePlus 5T
    OnePlus 5T
Klik hier voor de resultaten