Ringke Invisible Defender Screen Protector LG V30 / V30S

Productcode: 7-2029
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze High Definition Heldere screen protector voor de LG V30 / LG V30S ThinQ is gemaakt van Japans PET materiaal. De siliconen plaklaag en applicatie zonder bubbels of spray maakt de screen protector eenvoudig te installeren. U ontvangt 2 folies voor het scherm. Hiermee kunt u uw telefoon dus optimaal beschermen tegen krassen.

Specificaties:

Naast de helderheid is het feit dat de screenprotector erg dun is een groot voordeel van deze Invisible Defender.

Touch Tech Technologie: Verstoort het contact met het scherm niet waardoor u uw telefoon erg precies kunt blijven bedienen.

Vlekken en vingerafdrukken veeg je eenvoudig weg: Vingerafdrukken en vlekken zijn altijd een probleem bij touchscreens, maar deze Invisible Defender bevat een coating die makkelijker schoon te maken is dan andere screen protectors.

Wat zit er in de verpakking:

  • 2 Folies;
  • Een schoonmaakdoekje
  • Handleiding
  • Squegee

Formaat van deze screenprotector

Niet iedere screenprotector heeft hetzelfde formaat en bedekt is sommige gevallen niet het complete oppervlak van het glas. Er zijn screenprotectors die enkel kunnen hechten aan een vlak oppervlak en gezien de randen van het glas bij de LG V30 / LG V30S ThinQ iets bol aflopen, kan het zijn dat de bolle rand niet bedekt wordt. Om exact te zien welk oppervlak va het scherm bij de LG V30 / LG V30S ThinQ bedekt wordt door de screenprotector, kunt u kijken naar de tweede afbeelding bij dit product. 

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-2029
Producent Ringke
MPN IFLG0003
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 2
Privacy Glass Nee
EAN 8809550343900
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. LG V30
    LG V30
  2. LG V30S ThinQ
    LG V30S ThinQ
Klik hier voor de resultaten