Nillkin Matte Plastic Folie Screen Protector Sony Xperia Z5

Productcode: 7-2380
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De display van een toestel is één van de meest schadegevoelige onderdelen, dus is het verstandig het scherm van uw Sony Xperia Z5 goed te beschermen. Dat kan met deze Matte Plastic Folie Screen Protector van Nillkin!

De Plastic Folie Screen Protector voor de Sony Xperia Z5 maakt gebruik van nano-technologie om een goede bescherming tegen krassen te bieden. Ook is de Screen Protector vingerafdrukbestendig, zodat u een helder en krasvrij beeld houdt.

De Nillkin Matte Plastic Folie Screen Protector is speciaal voor de Sony Xperia Z5 ontworpen. Eis is een speciale uitsparing voor de camera en de screen protector is al op maat gesneden, zodat u de protector alleen nog op uw toestel hoeft te plakken. En dat is erg makkelijk. Nillkin Matte Plastic Folie Screen Protector voor de Sony Xperia Z5 is namelijk zelfklevend, zodat u deze direct op uw display kunt plakken. Wel is het belangrijk uw display goed schoon te maken voor u de Screen Protector aanbrengt, om luchtbubbels onder de screen protector te voorkomen. Daarvoor heeft deze Nillkin Matte Plastic Folie Screen Protector een schoonmaakdoekje en stofabsorberende sticker meegeleverd, zodat u uw display makkelijk en grondig schoon kunt maken.

Nillkin Matte Plastic Folie Screen Protector Sony Xperia Z5 in het kort:

  • Bescherm uw display
  • Vingerafdrukbestendig
  • Op maat gemaakt
  • Handige uitsparing
  • Inclusief schoonmaakdoekje
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-2380
Producent Nillkin
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
EAN 6902048106796
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Sony Xperia Z5
    Sony Xperia Z5
Klik hier voor de resultaten