Motorola Moto E4 Tempered Glass

Productcode: 7-1746
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display bescherming voor de Motorola Moto E4. De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten. De bescherming is ook nog eens vrij dun waardoor u absoluut er geen hinder van zult ondervinden als u deze heeft geplaatst op uw Motorola Moto E4.

Hardheid

De hardheid van de tempered glass screen protector wordt gemeten aan de hand van de potlood hardheidsschaal. Deze display bescherming heeft een hardheid van 9H. Dat betekent dat het de sterkste is op deze schaal. De hardheidstest wordt uitgevoerd door een potlood in een hoek van 45 graden op de bescherming te drukken. De test is geslaagd als er geen krasje zichtbaar is op de bescherming. Het gaat dus om een erg stevige bescherming waar absoluut niet zomaar krasjes op komen.

Waterdichte coating

Deze Motorola Moto E4 tempered glass screen protector heeft een waterdichte nano-coating, daardoor kan vocht zich niet hechten aan de bescherming. Door de nanotechnologie die is toegepast op deze bescherming zal deze water afstoten. U zult zien dat er bolletjes water ontstaan die direct van het toestel af glijden. (Bekijk ook de video!)

Schoon scherm

Het grote voordeel van de tempered glass screen protector is dat deze er voor zorgt dat er geen vieze vlekken op het scherm komen. Door de nanotechnologie op de bovenste laag van de tempered glass zal ook olie of een watervaste stift niet hechten. Hierdoor blijft uw scherm altijd mooi schoon.

Installatie

De tempered glass screen protector is gemakkelijk te installeren. In de verpakking zijn een schoonmaakdoekje, een stof absorberende sticker en een alcoholgaasje meegeleverd. Door eerst het toestel netjes vuil en stof vrij te maken kan vervolgens de tempered glass screen protector worden aangebracht. De tempered glass hoeft enkel op het scherm geplaatst te worden, waarna u er met 1 vinger op kunt drukken. De bescherming zal zich nu vanzelf gaan hechten aan het scherm. Als er toch nog kleine luchtbelletjes onder zichtbaar zijn dan kunt u deze gemakkelijk met uw vinger weg drukken.

Waarom een tempered glass screen protector?

 • Op maat gemaakt voor de Motorola Moto E4
 • Beschermt uw Motorola Moto E4 tegen krassen en stoten
 • Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen
 • Geen vieze vingers, of andere viezigheid op het scherm
 • Een waterafstotende coating

In de verpakking

 • 1x explosie bestendig tempered glass screen protector voor de Motorola Moto E4
 • 1x Microvezel doekje
 • 1x Stof absorberende sticker
 • 1x Alcoholgaasje voor het schoonmaken

in de verpakking

Lees meer

Specificaties

Productcode 7-1746
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Privacy Glass Nee
Lengte 135 mm
EAN 8719246112775
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

 1. Motorola Moto E4
  Motorola Moto E4
Klik hier voor de resultaten