Samsung Galaxy Xcover 4 Display Folie

Op deze pagina kunt u ongetwijfeld een goede display folie voor de Samsung Galaxy Xcover 4 vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor u zit er wel een Samsung Galaxy Xcover 4 display folie tussen!

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 3 van 3 | Per pagina
 1. Rosso Samsung Galaxy XCover 4 Ultra Clear Screen Protector Duo Pack
  Rosso Samsung Galaxy XCover 4 Ultra Clear Screen Protector Duo Pack

  Bescherm uw Samsung Galaxy XCover 4 tegen krassen met de Rosso Ultra Clear Screen Protector. Deze protector is op maat gemaakt voor de Galaxy XCover 4 en wordt geleverd in een handige duo pack. Het stevige plastieken folie dat is voorzien van alle juiste uitsparingen voor de Galaxy XCover 4 is eenvoudig te monteren.

  Rosso | Plastic Folie

  € 7,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Samsung Galaxy Xcover 4 Ultra Clear Screen Protector
  Samsung Galaxy Xcover 4 Ultra Clear Screen Protector

  Altijd al last van krassen of schrammen gehad op uw toestellen? Wilt u dat deze keer voorkomen? Gebruik dan de Ultra Clear LCD Screen Protector voor de Samsung Galaxy Xcover 4. De display folie zal het scherm van uw toestel kras- en schramvrij houden!

  Plastic Folie

  € 8,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. InvisibleSHIELD Original Screen Protector Samsung Galaxy Xcover 4
  InvisibleSHIELD Original Screen Protector Samsung Galaxy Xcover 4

  De InvisibleSHIELD Original Screen Protector is de nummer één verkopende high-end type screen protector in de industrie. Zoals alle InvisibleShield Screen Protectors, komt deze Original editie voor de Samsung Galaxy Xcover 4 ook met levenslange garantie, is het voorzien van ‘Military Grade’ technologie en beschikt het over ‘self-healing’ bij kleine krassen en schade.

  InvisibleSHIELD | Plastic Folie

  € 19,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Samsung Galaxy Xcover 4 display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Samsung Galaxy Xcover 4 zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je Galaxy Xcover 4 beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als u bang bent dat het aanbrengen van een Galaxy Xcover 4 display folie lastig is, dan kunnen we u gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. U hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt u de display folie op de Samsung Galaxy Xcover 4 plakken.

Een flexibele Galaxy Xcover 4 screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie uw Samsung Galaxy Xcover 4 tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kunt u denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van uw telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Samsung Galaxy Xcover 4 display folies. Afhankelijk van wat u met uw telefoon doet kunt u bepalen of u aan een Galaxy Xcover 4 display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Samsung Galaxy Xcover 4 display folie

 • Display folies zijn erg dun
 • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
 • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Samsung Galaxy Xcover 4 display folie

 • Bubbels bij het aanbrengen
 • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Samsung Galaxy Xcover 4 display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van uw Galaxy Xcover 4 voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Samsung Galaxy Xcover 4 display folie bescherming

Een display folie beschermt uw Galaxy Xcover 4 tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt uw Galaxy Xcover 4 beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Klik hier voor de resultaten