Microsoft Lumia 950 XL Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Microsoft Lumia 950 XL batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Microsoft Lumia 950 XL? Hieronder staan de Microsoft Lumia 950 XL batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Microsoft Lumia 950 XL weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Microsoft Lumia 950 XL Accu BV-T4D Origineel: 3340mAh
  Microsoft Lumia 950 XL Accu BV-T4D Origineel: 3340mAh

  Veel Microsoft Lumia 950 XL gebruikers laden hun telefoon dagelijks dag op, waardoor tekenen van slijtage kunnen optreden vanaf ongeveer een jaar na ingebruikname van de smartphone. U zult dan merken dat de stand-by tijd van uw Microsoft smartphone achteruit gaat en u niet meer volop gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die de Microsoft Lumia 950 XL u bieden.

  Microsoft

  29,95 € 12,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Microsoft Lumia 950 XL batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Microsoft Lumia 950 XL? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de Lumia 950 XL. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Lumia 950 XL. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Microsoft Lumia 950 XL vinden.

Waarom uw Microsoft Lumia 950 XL batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Microsoft Lumia 950 XL uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw Lumia 950 XL leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Microsoft Lumia 950 XL en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Microsoft Lumia 950 XL. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Microsoft Lumia 950 XL batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Microsoft een half jaar garantie op de batterij van uw Lumia 950 XL, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Microsoft Lumia 950 XL batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Microsoft Lumia 950 XL batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten