Huawei P7 Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Huawei P7 batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Huawei P7? Hieronder staan de Huawei P7 batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Huawei P7 weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Huawei HB3543B4EBW Batterij Ascend P7 Origineel 2460mAh
  Huawei HB3543B4EBW Batterij Ascend P7 Origineel 2460mAh

  Wanneer uw Huawei Ascend P7 geen toereikende gespreks- en stand-bytijden meer levert dan is deze nieuwe HB3543B4EBW accu de oplossing. De Huawei Ascend P7 zijn standaard uitgerust met een prima 2460mAh accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium-polymer batterij sporen van slijtage gaan vertonen. U zult dan merken dat de stand-by tijd van uw smartphone snel achteruit gaat.

  Huawei

  € 15,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Huawei P7 batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Huawei P7? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de P7. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de P7. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Huawei P7 vinden.

Waarom uw Huawei P7 batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Huawei P7 uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw P7 leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Huawei P7 en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Huawei P7. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Huawei P7 batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Huawei een half jaar garantie op de batterij van uw P7, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Huawei P7 batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Huawei P7 batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten