Spigen Liquid Crystal HTC U12+ Hoesje Transparant

Productcode: 13-29206
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Heeft u de HTC U12+ aangeschaft voor zijn stijlvolle design, dan biedt het Liquid Crystal Hoesje de perfecte bescherming voor uw toestel. Het Spigen Liquid Crystal Hoesje is dun en volledig transparant. Hierdoor wordt het ontwerp van de HTC U12+ zo min mogelijk belemmert, terwijl het wel voorzien wordt van de hoogwaardige bescherming waar Spigen bekend om staat.

Bescherming

Het Spigen Liquid Crystal Hoesje is vervaardigd uit één stuk TPU materiaal Hierdoor is het gevormd tot één solide constructie met een flexibele en transparante TPU achterkant welke ook functioneert als schokabsorberende TPU bumper. Deze slimme constructie maakt dat het Spigen Liquid Crystal Hoesje eenvoudig te monteren is om uw HTC U12+ en zich naadloos aansluit om de vormen van het toestel.

Het hoogwaardige TPU waarvan het Spigen Liquid Crystal Hoesje van gemaakt is, is erg flexibel en duurzaam. Deze flexibiliteit zorgt voor extra schokbestendigheid en maakt dat het hoesje wel tegen een stootje kan. Zo is uw HTC U12+ goed beschermd met het Spigen Liquid Crystal Hoesje!

Design

Het Spigen Liquid Crystal HTC U12+ Hoesje is volledig transparant. Hierdoor blijft het premium design van de HTC U12+ zo goed mogelijk behouden. Het Spigen Liquid Crystal Hoesje is zo ontworpen, dat deze makkelijk te installeren is. Door het flexibele TPU kunt u het hoesje gemakkelijk om uw HTC U12+ bevestigen.

Belangrijke functies van de HTC U12+ zijn de camera aan de achterkant, en de knoppen aan de linkerzijde. Een hoesje zou de werking van deze functies kunnen verminderen, maar niet bij het Spigen Liquid Crystal HTC U12+ Hoesje. Het Spigen Liquid Crystal Hoesje is namelijk compleet op de HTC U12+ aangepast. Zo is er een uitsparing voor de camera, en voor de belangrijke poorten.

Spigen Liquid Crystal HTC U12+ Hoesje in het kort

  • Volledig transparant
  • Flexibel maar duurzaam materiaal
  • Bescherm uw HTC U12+ tegen schade
  • Speciale uitsparingen voor onder andere de camera
  • Speciaal ontworpen voor HTC U12+

Officiële Spigen hoesjes reseller.

GSMpunt is een officiële Spigen reseller. Bij ons vindt u dan ook het complete assortiment dat Spigen levert binnen Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Tough Armor, Neo Hybrid, Wallet S en vele andere.

De reden dat wij vermelden dat wij officiële reseller zijn van Spigen, is omdat er helaas veel namaak producten worden aangeboden op het internet. Als officieel verkooppunt van Spigen cases bieden wij alleen de originele producten aan. Ook geniet u bij ons van de uitgebreide garantie die Spigen biedt op haar producten.

Lees meer

Specificaties

Productcode 13-29206
Producent Spigen
MPN H12CS23357
Garantie 24 maanden
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Transparant
Materiaal TPU
EAN 8809565309847
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. HTC U12+
    HTC U12+
Klik hier voor de resultaten