Mophie Juice Pack Batterij Hoesje Samsung Galaxy S7 Goud

Productcode: 13-31303
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

De nachtmerrie van elke smartphone gebruiker: het icoontje wordt rood, het scherm dimt, de batterij is leeg. Vooral wanneer u uw smartphone tijdens lange dagen gebruikt is dit vaak een groot probleem. Mophie heeft hier de perfecte oplossing voor gevonden!

het Mophie Juice Pack Batterij Hoesje Samsung Galaxy S7 verlengt uw accuduur met 60%, zodat u moeiteloos de dag doorkomt. Dankzij een handig systeem kunt u de batterij uit stand-by mode halen wanneer uw toestel bijna leeg is, om zo de maximale capaciteit van de batterij te benutten. De Juice Pack maakt gebruik van ledverlichting om de status van de batterij aan te geven: vol, halfleeg, aan het opladen enzovoort. Maar dat niet alleen.

het Mophie Juice Pack Batterij Hoesje Samsung Galaxy S7 is speciaal voor de Galaxy S7 ontworpen, om zo het meest uit de case te halen. Zo is de pasvorm aangepast op de toestellen en zijn er handige uitsparingen gemaakt om functionaliteit te voorkomen.

het Mophie Juice Pack Batterij Hoesje Samsung Galaxy S7 voegt niet alleen maar een extra batterij. De case omslaat de hele backcover van uw smartphone, zodat deze beschermd is tegen krassen. Op deze manier heeft u met het Mophie Juice Pack Batterij Hoesje Samsung Galaxy S7 een goede combinatie van bescherming en batterij!

Mophie Juice Pack Batterij Hoesje Samsung Galaxy S7 in het kort

  • 60% extra accuduur!
  • Lichtgewicht
  • Bescherm uw toestel
  • Handige uitsparingen
  • Speciaal voor de Samsung Galaxy S7
Lees meer

Specificaties

Productcode 13-31303
Producent Mophie
MPN 3472 JP-SGS7-GLD
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Goud
Materiaal Hard Plastic
EAN 810472010106
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S7
    Samsung Galaxy S7
Klik hier voor de resultaten