Gear4 D3O Oxford Book Case Apple iPhone X Zwart

Productcode: 13-24091
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Wilt u uw Apple iPhone X in een sportief jasje steken? Dat kan met de Gear4 D3O Oxford Book Case! Deze case heeft een moderne vormgeving en beschermt uw iPhone X tegen verscheidende vormen van schade. U kunt uw smartphone dus beschermen in stijl.

Ontwerp

De Gear4 D3O Oxford Book Case Apple iPhone X is een book case met een modern ogend uiterlijk. Aan de binnenkant vindt u twee sleuven waar u pasjes in kunt bewaren, zoals uw ID of OV-chipkaart.

De Gear4 D3O Oxford Book Case Apple iPhone X is speciaal voor de iPhone X ontworpen, zodat u verzekerd bent van een uitstekende pasvorm. Ook zijn er speciale uitsparingen aangebracht zodat u maximale functionaliteit behoudt.

D3O Technologie

De D3O technologie is een wetenschappelijk geteste technologie dat de perfecte bescherming biedt aan uw toestel. Het principe van de D3O technologie is even simpel als geniaal. Wanneer uw toestel op de grond valt vangt het materiaal de kracht op en verdeelt dit door het materiaal. Zo worden de trillingen geneutraliseerd voordat dit het toestel kan bereiken. Om deze reden wordt deze technologie gebruikt in beschermende kleding in de motorsport, helmen van American Football professionals of in het leger.

Gear4 D3O Oxford Book Case Apple iPhone X in het kort

  • Sportieve uitstraling
  • Beschermt uw smartphone tegen schade
  • Speciale uitsparingen
  • Beschermende D3O technologie
Lees meer

Specificaties

Productcode 13-24091
Producent Gear4
MPN IC8OXDBLK
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Book Case
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes 2
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Zwart
Materiaal Hard Plastic, Kunstleer
EAN 4895200203681
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone X
    Apple iPhone X
Klik hier voor de resultaten