Vanwege de lockdown is het mogelijk dat je bestelling langer onderweg is. Klik hier voor meer informatie.
Alle Black Friday deals!
Afbeelding

50% korting op alle Otterbox Symmetry hoesjes

De OtterBox Symmetry heeft een slank profiel, maar biedt maximale bescherming voor je telefoon. Alleen tijdens Black Friday bieden we de stevige hoesjes aan met 50% korting!

Kopen met korting!

Afbeelding

Stijlvolle Mobilize hoesjes met 40% korting

Mobilize biedt heel veel verschillende hoesjes aan. Hierbij kun je denken aan lederen hoesjes, hoesjes met ruimte voor pasjes of backcover. Profiteer nu van 40% korting op de hoesjes.

Mobilize hoesjes bekijken

Korting op bundels
Afbeelding

Xtorm Powerbank

De Xtorm Fuel Series 3 is een USB-C Powerbank van hoge kwaliteit. Dankzij deze powerbank zit je nooit meer met een telefoon met een lege batterij. Wat een luxe! Met de capaciteit van 10.000 mAh kun je je telefoon meerdere malen opladen. Nu voor maar € 24,95!

Powerbank scoren

Afbeelding

Rosso Element voor € 9,95

Rosso staat bekend om de hoge kwaliteit van de hoesjes. De hoesjes met de premium uitstraling zijn nu voor slechts € 9,95 verkrijgbaar. Pak je kans, alleen tijdens Black Friday!

Naar de Rosso hoesjes

Daarom GSMpunt:

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Trust Eaze Bluetooth headset | € 29,95

De Bluetooth Headset van Trust is van erg hoge kwaliteit en is ook nog eens betaalbaar. Tijdens Black Friday al helemaal, want dan heb je al een Trust Eaze Headset voor slechts € 29,95!

Headset bekijken

Afbeelding

PopSockets voor maar € 9,95

De vrolijke PopSockets met HappyCase printjes zijn erg populair. Tijdelijk heb jij al zo'n unieke PopSockets voor € 9,95. Echt een koopje!

PopSockets kopen

Korting op bundels
Afbeelding

25% Korting op alle backcovers van Speck!

De Speck backcovers zijn van premium kwaliteit. Er zijn transparante hoesjes, maar ook hoesjes met een kleurtje. Ze zijn verkrijgbaar voor verschillende telefoons en worden tijdens Black Friday aangeboden met 25% korting.

Speck hoesjes bekijken

Afbeelding

15% Korting op alle bundels!

Profiteer deze hele week van 15% extra korting op bundels. Heb jij een mooi product gevonden bij ons in de webshop? Bekijk dan nog even de interessante voordeelbundels die we aanbieden bij het product. Op die bundels krijg je tijdens de Black Friday week 15% korting boven op alle andere aanbiedingen! De bundels zijn te vinden onderaan de productpagina.

10 Cadeautips

Volop Black Friday Deals!

Op Black Friday is het gekkenhuis bij GSMpunt. We bieden op een groot deel van het assortiment een flinke korting op de standaard prijs. De bundelkortingen zijn ook nog eens tijdelijk verhoogd van 5% naar 15% korting! Bekijk snel wat we voor jouw telefoon allemaal in de aanbieding hebben gezet.

Welke telefoon heb je?
Zoek jouw telefoon
Korting op bundels

Andere aanbieding die jij niet mag missen!

Korting op bundels