Uw winkelmand
is leeg
0546 - 601920 Nu Open!

Samsung Galaxy S5 Bluetooth Speakers

Hieronder staan de bluetooth speakers voor de Samsung Galaxy S5 die wij in ons assortiment hebben. Bluetooth speakers stellen u in staat om draadloos op elke locatie te luisteren naar uw favoriete muziek. Van een goedkope tot een luxe modellen, we hebben ze hieronder allemaal voor u op een rijtje gezet.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Bluetooth Versie Bluetooth Versie Er zijn verschillende Bluetooth versies. De eerste versie kon alleen data oversturen. Bluetooth 2.0 was al veel sneller, en bood de mogelijkheid tot A2DP. Bluetooth 3.0 is nog stabieler en energiezuiniger, en met Blueooth 4.0 is de mogelijkheid tot het koppelen van meeerdere apparaten tegelijkertijd.
Toon resultaten
NFC NFC NFC staat voor Near Field Communication. Een headset die NFC heeft is veel eenvoudiger te koppelen, omdat u deze alleen maar tegen uw telefoon (met NFC) hoeft te houden om de verbinding tot stand te brengen.
Toon resultaten
Multipoint Pairing Multipoint Pairing Multipoint Pairing stelt u in staat om meerdere apparaten aan uw telefoon te koppelen, of om meerdere telefoons aan een bluetooth headset of carkit te koppelen. Zo kunt u makkelijk switchen tussen de telefoons waarmee u belt via een carkit. Ook handig als u naar muziek wilt luisteren, en via een carkit of bluetooth headset bereikbaar wilt blijven.
Toon resultaten
Aux aansluiting Aux aansluiting Met een Aux-aansluiting is het mogelijk om via 3,5mm jack plug je telefoon of tablet aan te sluiten, om zo muziek af te spelen op dit product.
Toon resultaten
Microfoon Microfoon Met een microfoon kunt u bellen en gebeld worden via dit product. Zonder microfoon is het mogelijk om naar muziek te luisteren, maar bellen is dan geen optie.
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 6 van 6 | Per pagina
 1. Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker Zwart OP=OP

  Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker Zwart

  € 99,95 € 39,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Nude Audio Move M Bluetooth Speaker - Black OP=OP

  Nude Audio Move M Bluetooth Speaker - Black

  € 49,95 € 24,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker OP=OP

  KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker

  € 179,95 € 99,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. Nude Audio Move M Bluetooth Speaker - Coral OP=OP

  Nude Audio Move M Bluetooth Speaker - Coral

  € 49,95 € 24,95
  Dit product is op
  voorraad
 5. Samsung Level Box Slim Speaker Zwart

  Samsung Level Box Slim Speaker Zwart

  € 79,95
  Levertijd: 3 tot 6
  werkdagen!
 6. Earson Waterproof Bluetooth Stereo Speaker

  Earson Waterproof Bluetooth Stereo Speaker

  € 39,95
  Dit product is op
  voorraad

Geniet van uw muziek, waar u maar bent

De ingebouwde speaker van uw Samsung Galaxy S5 is natuurlijk prima. Maar voor wie echt volop wil genieten van de muziek op zijn telefoon, is het upgraden naar een bluetooth speaker echt de moeite waard. Een goede bluetooth speaker klinkt veel beter dan de speaker van de Galaxy s5 en is eenvoudig mee te nemen in een tas, jas of broekzak. Ook kunnen de meeste Samsung Galaxy s5 Bluetooth speakers gebruikt worden als speakerphones om mee te bellen.

De beste Samsung Galaxy S5 bluetooth speaker

Zoals u kunt zien bieden wij een breed assortiment aan bluetooth speakers voor de Samsung Galaxy S5. Bij het aanschaffen van een bluetooth speaker is het belangrijk om een aantal producteigenschappen te overwegen. Allereerst is het belangrijk om te bepalen waar u de speaker wilt gebruiken. Wilt u de Samsung Galaxy S5 Bluetooth speaker buiten gebruiken, dan raden wij een extra verstevigd model sterk aan. Ook is het belangrijk om te bepalen wel formaat voor u geschikt is. Voor uw Samsung Galaxy S5 zijn zowel compacte speakers verkrijgbaar die eenvoudig in een jaszak passen, als grotere speakers die veel meer geluid produceren maar minder handzaam zijn.

Merken als Beats, Cambridge Audio, Nude Audio, Sony, Divoom, Logitech, Bose, en vele andere zijn allemaal te vinden binnen ons assortiment Samsung Galaxy S5 bluetooth speakers.

Advies over Samsung Galaxy S5 bluetooth speakers nodig?

Via de filters in het linker menu kunt u eenvoudig en snel de perfecte Galaxy s5 bluetooth speaker vinden. Heeft u echter nog vragen over de aanschaf van een bluetooth speaker voor uw Samsung Galaxy S5? Dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze productexperts van de klantenservice. Zij staan tijdens kantooruren altijd klaar om uw vragen over Samsung Galaxy S5 bluetooth speakers te beantwoorden.

Klik hier voor de resultaten