Asus Zenfone 3 (5.5) Screen Protectors

Hieronder vindt u de Asus Zenfone 3 (5.5) screen protectors die we in het assortiment hebben. Gebruik uw Asus Zenfone 3 (5.5) zonder zorgen over krassen en beschadigingen op uw scherm met een screen protector. Het vervangen van het touchscreen is duur en vaak lastig. Voorkom schade aan je telefoon door een screen protector te gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 7 van 7 | Per pagina
 1. Displex Display Polish Scratch remover

  Displex Display Polish Scratch remover

  Displex Display Polish Scratch remover

  LET OP: Displex Polish is een polijstmiddel. Door dit middel op het oppervlak aan te brengen en rond te wrijven bent u aan het polijsten. Wij adviseren u dit product alleen te gebruiken indien u weet wat polijsten is, en u weet wat er mis kan gaan. Een gepolijst oppervlak glimt.

  Displex | Overige bescherming

  € 6,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Asus Zenfone 3 (5.5) Tempered Glass Screen Protector

  Asus Zenfone 3 (5.5) Tempered Glass Screen Protector

  Asus Zenfone 3 (5.5) Tempered Glass Screen Protector

  Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Asus Zenfone 3 (5.5). De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten.

  Tempered Glass

  € 11,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. Asus Zenfone 3 (5.5) Matte Anti-Glare LCD Screen Protector

  Asus Zenfone 3 (5.5) Matte Anti-Glare LCD Screen Protector

  Asus Zenfone 3 (5.5) Matte Anti-Glare LCD Screen Protector

  Altijd al last van krassen of schrammen gehad op uw toestellen? Wilt u dat deze keer voorkomen? Gebruik dan de Matte Anti-Glare LCD Screen Protector voor de Asus Zenfone 3 (5.5). Deze display folie zal het scherm van uw toestel kras- en schramvrij houden!

  Plastic Folie

  € 8,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. Asus Zenfone 3 (5.2) Ultra Clear Screen Protector

  Asus Zenfone 3 (5.2) Ultra Clear Screen Protector

  Asus Zenfone 3 (5.2) Ultra Clear Screen Protector

  Altijd al last van krassen of schrammen gehad op uw toestellen? Wilt u dat deze keer voorkomen? Gebruik dan de Ultra Clear LCD Screen Protector voor de Asus Zenfone 3 (5.2). De display folie zal het scherm van uw toestel kras- en schramvrij houden!

  Plastic Folie

  € 8,95
  Dit product is op
  voorraad
 5. Displex Glass Repair Polish Scratch Remover

  Displex Glass Repair Polish Scratch Remover

  Displex Glass Repair Polish Scratch Remover

  Displays van mobiele telefoons zijn krasgevoelig en worden daardoor onooglijk. Er zijn maar een paar fabrikanten die reservedisplays aanbieden en dan is het verwisselen meestal zeer ingewikkeld. DISPLEX heeft een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Met dit nieuwe speciale Displex Glass Repair Polish polijstmiddel hebben de consumenten zelf de mogelijkheid om de krassen in het display snel en goedkoop te verwijderen.

  Displex | Overige bescherming

  € 19,95
  Dit product is op
  voorraad
 6. Displex Touch Screen Sealer

  Displex Touch Screen Sealer

  Displex Touch Screen Sealer

  Touch screens van mobiele telefoons zijn krasgevoelig en worden daardoor onooglijk. Er zijn maar een paar fabrikanten die reservedisplays aanbieden en dan is het verwisselen meestal zeer ingewikkeld. DISPLEX heeft een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Met deze nieuwe speciale sealer hebben de consumenten zelf de mogelijkheid om de krassen in het touch screen snel en goedkoop te voorkomen.

  Displex | Overige bescherming

  € 6,95
  Dit product is op
  voorraad
 7. 4smarts Microvezel Cleaning cloth: 3 Stuks

  4smarts Microvezel Cleaning cloth: 3 Stuks

  4smarts Microvezel Cleaning cloth: 3 Stuks

  4Smarts Microvezel doekjes zijn ideaal om elektrostatische apparatuur zoals uw mobiele telefoon of tablet schoon te maken. De vezels trekken stof, vuil en vingervlekken aan, en maken uw scherm weer kraakhelder. Deze 4Smarts doekjes kunnen ook gebruikt worden om cd's, lenzen, brillen, enz. schoon te maken.

  4smarts | Overige bescherming

  € 5,95
  Dit product is op
  voorraad

Screen protector voor uw Asus Zenfone 3 (5.5)

Telefoons en tablets zijn bijna niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. We zijn steeds meer afhankelijk van deze apparaten, waardoor het belangrijk is om uw Asus Zenfone 3 (5.5) goed te beschermen. Wanneer u net een nieuw toestel hebt aangeschaft wilt u die zo mooi en netjes mogelijk houden. Dit kan natuurlijk met een stijlvol Zenfone 3 (5.5) telefoonhoesje. Bij sommige hoesjes wordt het beeldscherm niet beschermd, waardoor er kleine krasjes kunnen ontstaan. Wanneer u bijvoorbeeld een back cover aanschaft voor uw Asus Zenfone 3 (5.5) wordt alleen de achterkant en de zijkanten van het toestel beschermt. Het is belangrijk dat u het beeldscherm van uw telefoon ook beschermt. Dit kan met een screen protector! Een screen protector is een dun folielaagje dat u op het scherm kunt plakken van uw Asus Zenfone 3 (5.5). Een Asus Zenfone 3 (5.5) screen protector beschermt de display tegen kleine krasjes, viezigheid en vettige vingers, waardoor u langer van uw toestel kunt genieten.

Verschillende soorten screen protectors

Veel screen protectors zijn nauwelijks te zien doordat deze vaak gemaakt zijn van ultra transparant materiaal. De meeste screen protectors beschikken over een flexibele harde bovenlaag dat uw beeldscherm effectief beschermt tegen kleine krasjes. We proberen voor elk toestel een breed assortiment screen protectors samen te stellen. Screen protectors zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er universele screen protectors, op maat gemaakte screen protectors en voor sommige toestellen ook Tempered Glass screen protectors.

Op maat gemaakte Asus Zenfone 3 (5.5) screen protectors

Voor vrijwel iedere telefoon hebben wij een screen protector die specifiek op maat gemaakt is. Dit betekent dat de screen protector precies past op de beeldscherm van uw telefoon en voorzien is van de benodigde uitsparingen. Het voordeel van een op maat gemaakte Asus Zenfone 3 (5.5) screen protector is dat de screen protector is uiteraard dat deze niet op maat geknipt hoeft te worden. Bij de productomschrijving van de screen protector kunt u kijken of de screen protector specifiek is gemaakt voor uw Asus Zenfone 3 (5.5).

Tempered Glass

Voor de meeste populaire telefoons bieden wij een assortiment Tempered Glass aan. Tempered Glass vormt een tweede glas over uw beeldscherm. Tempered Glass is ook daadwerkelijk gemaakt van glas. Door gebruik van de laatste technologieën zijn er eigenschappen gecreëerd die uw beeldscherm perfect beschermen. Wanneer u uw Asus Zenfone 3 (5.5) laat vallen zal waarschijnlijk uw Tempered Glass breken en niet uw beeldscherm. Dit zal bij een normale screen protector niet het geval zijn. Bieden wij de Tempered Glass nog niet aan voor de Asus Zenfone 3 (5.5)? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met onze klantenservice!

Vragen over de Asus Zenfone 3 (5.5) screen protectors?

Heeft u vragen over de Asus Zenfone 3 (5.5) screen protectors uit ons assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de productexperts van onze klantenservice. Zij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste screen protector voor uw Asus Zenfone 3 (5.5). Ook vragen over compatibiliteit met Zenfone 3 (5.5) hoesjes kunt u kwijt bij onze productexperts.

Klik hier voor de resultaten