Xiaomi Mi 10 (Pro) Hoesjes met Pasjes

Op zoek naar een Xiaomi Mi 10 (Pro) hoesje met pasjes? Dan ben je bij GSMpunt aan het juiste adres. We hebben verschillende soorten telefoonhoesjes waar ruimte is voor (meerdere) pasjes. Maak gebruik van de filters om eenvoudig het juiste hoesje te vinden dat bij jou past!

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 11 van 11 | Per pagina
Filters

 1. 5 Jaar
  Garantie
  Buddi Universeel Waterdicht Hoesje met Koord - Onderwater Hoesje Zwart
  Buddi Universeel Waterdicht Hoesje met Koord - Onderwater Hoesje Zwart
  € 14,95
  Op voorraad

Pasjes opbergen in je Xiaomi Mi 10 (Pro) hoesje

Telefoonbezitters zien de hoes steeds meer als een portemonnee. Dit komt omdat we steeds meer pinnen en minder contant betalen. Hierdoor heb je alleen nog maar je pinpas nodig om al je betalingen uit te kunnen voeren. Je legt je pas op de betaalautomaat en je betaalt al contactloos, super handig dus! Telefoonhoesjes die ruimte hebben voor pasjes zorgen er dus voor dat je niet meer extra een tas of portemonnee hoeft mee te nemen als je de deur uit gaat. Je hebt alles op één plek en bij de hand. Daarnaast hebben we ook steeds minder pasjes in de telefoon. Voorheen hadden we voor elke fysieke winkel een aparte pas. Dat is nu niet meer nodig, omdat de meeste spaarsystemen online gaat en je hierdoor geen pas meer nodig bent. Het enige wat je vaak altijd bij je hebt is een pinpas, ID-kaart of rijbewijs en OV kaart!

Xiaomi Mi 10 (Pro) hoesje met pasjeshouder aan de achterkant

Er zijn verschillende soorten hoesjes met ruimte voor pasjes voor je Xiaomi Mi 10 (Pro). Een van de populairste is de kaarthouder aan de achterkant. De backcover beschikt over een uitsparing waar je een kaart in kunt verbergen. Je kunt over het algemeen meerdere pasjes in de pasjeshouder bewaren. Daarnaast beschermt het hoesje de zijkanten en achterkant van je Xiaomi Mi 10 (Pro). Selecteer bij filters onder ‘type hoesje’ de ‘back covers’ om te kijken of ze ook voor jouw Xiaomi Mi 10 (Pro) beschikbaar zijn. Onder specificaties kun je zien hoeveel pasjes je in de pashouder kunt opbergen. We zien steeds meer dat mensen op zoek zijn naar een Xiaomi Mi 10 (Pro) hoesje met pasjeshouder. Een goede keuze met een handige functionaliteit.

Telefoonhoesjes met portemonnee

Telefoonhoesjes met een portemonnee worden ook wel book cases genoemd. De populaire Engelse term voor een hoesje wat kunt je open- en dichtklappen is een Mi 10 (Pro) case with card holder. Dit komt doordat je in de meeste gevallen aan de binnenzijde een aantal vakken hebt waar je pasjes in kunt opbergen. Daarnaast zit er vaak een groot vlak waar je contant geld in kunt verbergen. Aan de andere binnenzijde heb je een soort houder waar je de Mi 10 (Pro) in kunt klikken.

Veel of weinig pasjes?

Je kunt bij onze filters ook filteren op de ruimte voor het aantal pasjes. Wil je ruimte voor meerdere pasjes? Selecteer dan twee, drie of meer dan drie pasjes. Wil je liever een compacte variant? Selecteer dan ruimte voor één pasje.

Op maat gemaakt voor jouw Xiaomi Mi 10 (Pro)

Alle bovenstaande hoesjes met pasjes zijn speciaal ontworpen voor de Xiaomi Mi 10 (Pro) en sluiten dus naadloos aan. Heb je een ander toestel? Bekijk dan het gehele assortiment telefoonhoesjes met pasjes. Wil je liever een ander hoesje voor jouw toestel? Bekijk dan hier het gehele assortiment hoesjes Xiaomi Mi 10 (Pro).

Filters