Screen protectors

Screen Protectors voor telefoon en tablet

Selecteer jouw toestel en vind de beste screen protectors uit ons ruime assortiment!

Met een screenprotector bescherm je het beeldscherm van jouw smartphone. Geen verzendkosten ✓ Snel in huis ✓ 30 dagen bedenktijd ✓

Het grootste assortiment screenprotectors

Niets is meer storend dan een krasje op het scherm van je smartphone. Ondanks veel ontwikkelingen in de kwaliteit van het glas van smartphones, zijn ze helaas nog altijd gevoelig voor krassen. Gelukkig zijn deze eenvoudig te voorkomen met een screenprotector. Kies daarom voor een screenprotector die jouw telefoon langer als nieuw houdt!

Ons assortiment van meer dan 2.000 screenprotectors is opgebouwd uit een verscheidenheid aan type en soorten. Wij bieden ook screenprotectors aan van topmerken als PanzerGlass, Rosso, Whitestone, Spigen en vele anderen!

Wat is de beste screenprotector?

Welke screenprotector precies het beste is, is natuurlijk afhankelijk van persoonlijke voorkeur en de situatie waarin je jouw telefoon gebruikt. Uiteindelijk komt het vaak neer op een balans tussen bescherming en gebruiksgemak.

Niet alle screenprotectors bieden dezelfde bescherming. Zo zijn er specifieke screenprotectors die goed beschermen tegen directe impact op het scherm. Denk bijvoorbeeld aan tempered glass screenprotectors. Maar er zijn ook screenprotectors die enkel bescherming bieden tegen krassen. Zo bieden de meeste display folie screenprotectors enkel bescherming tegen krassen. Maar wanneer kies je nu precies voor een glazen screenprotector en wanneer voor een folie?

Allereest adviseren wij altijd een telefoonhoesje te gebruiken voor optimale bescherming van de telefoon. Screenprotectors kunnen bescherming bieden tegen krassen en directe impact op het glas van uw telefoon, maar we zien vaak schade bij het scherm van telefoons door een klap op de zijkant van het toestel. Alleen een goed hoesje biedt daarvoor bescherming.

De beste bescherming qua screenprotectors, zijn de dikkere 9H tempered glass screenprotectors. Deze dikkere protectors bieden door de stevige opbouw met meerdere lagen een goede bescherming tegen een directe impact op het scherm. Het dikkere gelaagde glas van deze screenprotector verdeelt de impact van een klap over het gehele oppervlak. Daardoor is de kans op een gebroken telefoonscherm aanzienlijk kleiner. Een nadeel van dit type screenprotector is echter wel dat het iets duurder is en bij gebogen schermen (denk aan de ‘edge’ schermen van Samsung telefoons) niet altijd de perfecte pasvorm bieden of moeilijker te plaatsen zijn.

Een folie screenprotector biedt minder bescherming tegen een harde klap op het scherm van de telefoon, maar altijd voldoende bescherming tegen krassen. Een voordeel van deze type screenprotectors is dat ze dun en soms ook flexibel zijn. Hierdoor zijn ze makkelijker aan te brengen en vallen ze minder op. Ook bij schermen met rondingen passen deze protectors beter.

Case friendly screenprotectors

Voor de populairste telefoons zijn bij ons ook case friendly screenprotector te vinden. Deze screenprotectors hebben een perfect formaat om te combineren in combinatie met een hoesje. Als een screenprotector “case friendly” is, staat dit ook vermeld in de productomschrijving. Een case friendly screenprotector is de oplossing voor wie de perfecte 360 graden bescherming van zijn telefoon verlangt.

Hoe plak je een screenprotector?

Dit is natuurlijk afhankelijk van welke type screenprotector je gaat plakken. Belangrijk is dat je bij het plakken van een screenprotector de instructies op de verpakking volgt. Uiteraard is het altijd mogelijk om bij vragen contact op te nemen met onze productexpert van de klantenservice. Wij kunnen u altijd advies op maat geven. Ook voor advies over welk type screenprotector het beste kan in combinatie met uw telefoonhoesje, kunt u contact opnemen.

Waarom jij een screenprotector zou moeten kopen

Jouw smartphone of tablet is waarschijnlijk een van de belangrijkste en meest waardevolle apparaten die je bezit. Het is jouw venster naar de digitale wereld, waar je al je kostbare herinneringen, persoonlijke gegevens en essentiële communicatiemiddelen bij de hand hebt. Om ervoor te zorgen dat jouw apparaat altijd in topconditie blijft en beschermd is tegen de gevaren van het dagelijks gebruik, is het essentieel om een screenprotector te kopen. Hier zijn een paar redenen waarom jij niet langer zonder een screenprotector kunt:

  1. Beschermt tegen krassen en deuken: Jouw telefoonscherm is gevoelig en kan gemakkelijk krassen en deuken oplopen door alledaags gebruik. Met een screenprotector hoef je je geen zorgen te maken over sleutels, munten of andere scherpe voorwerpen die jouw scherm beschadigen. De screenprotector vangt de klappen op, zodat jouw scherm in onberispelijke staat blijft.
  2. Voorkomt barsten bij vallen: Het overkomt ons allemaal wel eens; je telefoon glipt uit je handen en valt op de grond. Een gebroken scherm kan echter kostbaar zijn om te repareren. Een stevige screenprotector absorbeert de schok en vermindert het risico op barsten bij een val, wat je geld en frustratie bespaart.
  3. Behoudt de schermkwaliteit: Een hoogwaardige screenprotector is ontworpen om de helderheid en gevoeligheid van jouw scherm niet te beïnvloeden. Hierdoor kun je blijven genieten van een kristalhelder beeld en een soepele touch-ervaring, zonder concessies te doen aan de functionaliteit van jouw apparaat.
  4. Gemakkelijk aan te brengen en te vervangen: Screenprotectors zijn eenvoudig aan te brengen en beschikken over een zelfklevende laag die stevig aan jouw scherm hecht. Als je eenmaal een screenprotector hebt, hoef je je geen zorgen te maken over lastige installatieprocessen. Bovendien, als de screenprotector na verloop van tijd slijtage vertoont, kun je hem gemakkelijk vervangen zonder dat het jou veel tijd of geld kost.
  5. Houdt de waarde van jouw apparaat hoog: Als je besluit jouw smartphone of tablet te verkopen of in te ruilen voor een nieuw model, zal een goed onderhouden scherm een positieve invloed hebben op de waarde van het apparaat. Een screenprotector bewaart de nieuwigheid van jouw scherm en laat het er als nieuw uitzien, wat potentiële kopers zal aantrekken.

Kortom, een screenprotector is een slimme investering om jouw dierbare apparaten te beschermen en hun levensduur te verlengen. Het biedt gemoedsrust en helpt je om onnodige reparatiekosten te voorkomen. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog een hoogwaardige screenprotector en geef jouw waardevolle apparaten de bescherming die ze verdienen!