ZAGG InvisibleShield Glass + Full Body met Hoesje Apple iPhone 8 Wit

Bekijk productvideo's
Productcode: 7-2216
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Bescherm uw Apple iPhone 7 / 8 met deze ZAGG InvisibleShield Glass + Full Body met Hoesje. Dit product komt met een tempered glass screen protector voor het scherm en de achterkant van uw toestel en een bumper hoesje voor de randen. Op deze manier wordt uw smartphone optimaal beschermd tegen krassen, deukjes en valschade.

Tempered Glass Screen protector

De ZAGG screenprotector is vervaardigd uit sterk tempered glass met een sterkte van 9H, het geeft u maximale bescherming tegen krassen, en vlekken terwijl het de hoge resolutie van het display van uw Apple iPhone 8 weergeeft. ZAGG InvisibleShield Glass Contour voor uw Apple iPhone 8 is de volgende stap in de evolutie van hoogwaardige display bescherming. De InvisibleShield Tempered Glass maakt zich uniek door de gouden randen rondom de tempered glass. 

Het glas van de ZAGG Invisible Glass voor uw Apple iPhone 8 heeft een gepolijst oppervlak met taps toelopende randen, zo wordt het hele scherm van uw Apple iPhone 8 beschermd en heeft u geen last van krassen, en andere beschadigingen. U hoeft zich er geen zorgen over te maken dat uw touchscreen niet meer werkt door het 0.4mm dikke glas. De ZAGG InvisibleShield Glass Contour geleidt uitstekend waardoor u uw Apple iPhone 8 zonder belemmeringen kunt gebruiken. Het 0.4mm glas beschikt over een unieke laag olie resistante coating. Deze coating zorgt ervoor dat olie, water, en vlekken altijd gemakkelijk zijn af te vegen.

Glas helder

De ZAGG InvisibleShield Glass Contour is ontworpen om te beschermen, maar ook om de resolutie van uw scherm te behouden. Met de ZAGG InvisibleShield Glass Contour behoudt u een glas helder beeldscherm, Dat maakt het de beste keus voor een helder scherm met optimale bescherming. De ZAGG InvisibleShield Glass Contour is getest voor de beste bescherming. Uit de test is gekomen dat de ZAGG InvisibleShield Glass Contour zo sterk is, dat u een speciale garantie krijgt. Deze garantie is zo lang als de levensduur van uw Apple iPhone 8.

Lagen

Deze sterke ZAGG InvisibleShield Glass Contour bestaat uit vier lagen. Laag nummer 1 is de olie resistante coating tegen vuil en vlekken. De tweede laag is het kras bestendige tempered glass. De derde laag is ook een premium protection laag voor extra goede bescherming. De laatste laag is een zelfklevende laag voor het plaatsen op uw Apple iPhone 8. Het plaatsen van de ZAGG InvisibleShield Glass Contour is erg makkelijk, u zorgt er alleen voor dat het glas goed op uw Apple iPhone 8ligt, en de ZAGG InvisibleShield Glass Contour doet de rest.


ZAGG InvisibleShield Glass + Full Body met Hoesje Apple iPhone 8 in het kort: 

 • Display bescherming
 • Tempered glass 9H sterkte
 • 0.4mm dun glas
 • Geen belemmeringen voor touchscreen
 • Display blijft glas helder door maximale transparantie
 • Garantie levensduur toestel
 • 4 lagen bescherming
 • Origineel ZAGG product
 • Inclusief hoesje
Lees meer

Specificaties

Productcode 7-2216
Producent ZAGG
MPN 200101138
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 848467068047
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

 1. Apple iPhone 7
  Apple iPhone 7
 2. Apple iPhone 8
  Apple iPhone 8
Klik hier voor de resultaten