iPhone 7 Kabels

Met Apple iPhone 7 kabels van GSMpunt kunt u uw iPhone 7 opladen of verbinden met uw computer. Bij GSMpunt vindt u speciale lightning kabels die passen bij de iPhone 7. Veel kabels zijn ook MFI gecertificeerd. Deze iPhone 7 kabels zijn door Apple goedgekeurd en werken dus perfect.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Tweede Aansluiting
Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Type Kabel
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 60 van 206 | Per pagina
Filters

 1. Lightning
  Stofdichte Plug (2-Pack) voor Lightning poort Zwart
  (38)
  Stofdichte Plug (2-Pack) voor Lightning poort Zwart
  € 6,95
  Op voorraad

Apple iPhone 7 Kabels

Een extra iPhone 7 kabel kan handig zijn voor veel verschillende redenen. Misschien is uw oude kabel kapot, wilt u een kabel met extra mogelijkheden of heeft u een kable nodig voor uw nieuwe iPhone 7 oplader. Wat de reden ook is, bij GSMpunt vindt u diverse goede Apple iPhone 7 Kabels.

Apple Lightning iPhone 7 Kabels

De iPhone 7 maakt gebruik van een speciale aansluiting van Apple: de Apple lightning poort. Hier heeft u ook een lightning kabel voor nodig. Ons assortiment iPhone 7 kabels is daarom hier speciaal op aangepast. Bij ons vindt u lightning kabels van diverse merken als 4smarts, Belkin en Nillkin.

Veilige Apple iPhone 7 Kabels

De iPhone 7 kabels in ons assortiment zijn veilig in gebruik. Een aantal kabels draagt zelfs het Apple MFI certificaat. Dit betekent dat de kabels zijn goedgekeurd door Apple. Dit houdt in dat deze iPhone 7 kabels speciaal voor Apple producten zijn ontworpen en voldoen aan de kwaliteitsstandaard van Apple. Deze iPhone 7 kabels zijn hiermee altijd een goede keus.

Nooit meer je iPhone 7 Kabel in de knoop

Verschillende merken, zoals ROCK, USAMS, Belkin en Nillkin bieden gevlochten en platte Apple iPhone 7 kabels aan. Het voordeel van deze kabels is dat ze niet snel in de knoop raken. Hierdoor hoeft u voor dat u kunt opladen niet eerst uw iPhone 7 kabel uit de knoop te halen.

Verschillende lengtes

U vindt Apple iPhone 7 kabels van verschillende lengtes in ons assortiment. Of u nu een korte 15 centimeter kabel wil die u makkelijk mee kunt nemen of een lange, drie meter kabel zodat u uw toestel makkelijk kunt gebruiken tijdens het opladen.

Opladen en data overbrengen

De Apple iPhone 7 lightning kabels in ons assortiment zijn op twee manieren te gebruiken. U kunt ze met een oplader gebruiken om uw toestel op te laden, of u kunt uw toestel met een ander USB apparaat verbinden voor dataoverdracht. Zo kunt u foto’s op uw PC opslaan en uw favoriete muziek op uw iPhone 7 zetten.

Filters